Στο τεχνικό επιτελείο της Cercle Brugge που παίζει στην Α’ Βελγίου ο Χάρης Αποστολίδης

Είναι ίσως από τις ευχάριστες αθλητικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών καθώς ο Χάρης Αποστολίδης  από την Δευτέρα είμαι μέλος του τεχνικού team της Cercle Brugge στο Βέλγιο , στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Είναι νέος και ελπιδοφόρος γυμναστής που σίγουρα μας κάνει περήφανους ενώ πέρσι βοήθησε στην προσπάθεια της Α.Ε. Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφήνοντας καλές εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό του. Επίσης είναι ένας Γυμναστής που έχει πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του.

 Ο Χάρης Αποστολίδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές αναφορικά με την ανθρώπινη απόδοση και υγεία. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A και έχει πιστοποίηση ανάλυσης (Perfomance Analysis). Έχει εργαστεί στον  Άρη Θεσσαλονίκης , σε Ηρακλή (γυμναστής αποκατάστασης και παλιότερα προπονητής στις ομάδες Κ13 και Κ14), Αρη (προπονητής Κ17), Anatolia College (γυμναστής), Εθνικό Πυλαίας (προπονητής Κ11).

Cercle Brugge αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και έχει 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα ενώ έχει συνεργασία (εξαγορά) με την Μονακό σύμφωνα με το Wikipedia.

Τέλος σαν Dramasport θέλουμε να του ευχηθούμε καλή αρχή στην νέα του ομάδα και να συνεχίζει να μας κάνει περήφανους.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *