ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (ΑΥΡΙΟ) ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ)

Συνεχίζονται τα φιλικά για τη Δόξα Δράμας την τρέχουσα εβδομάδα, αρχικά με την Προσοτσάνη αύριο, στις 18.30 εκτός έδρας και εν συνεχεία με τη Βέροια, το Σάββατο εντός (18.15).

Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του αναμένεται να δώσουν ευκαιρίες σε όλο το ρόστερ σε αυτά τα δυο φιλικά, ίσως και σε κάποιους παίκτες της Κ19, με την πιο δυνατή πρόβα βεβαίως για τον θεωρητικά προοριζόμενο ως βασικό “κορμό” να θεωρείται αυτή του Σαββάτου με τους Ημαθιώτες, έναν αντίπαλο επίσης από τη Β΄ Εθνική.

Ταυτόχρονα, ενοχλήσεις εκ νέου αισθάνθηκε ο Αντόνιο Πάβλιτς και ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να προφυλαχθεί.

*Για το αυριανό παιχνίδι στην Προσοτσάνη, οι γηπεδούχοι ενημέρωσαν οτι η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ και πως θα διενεργείται έλεγχος στην είσοδο για πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

“ΚΛΕΙΝΕΙ” ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΠΟΡΑ

Μετά το φιλικό του Σαββάτου με τη Βέροια και για μερικές μέρες θα “κλείσει” το γήπεδο της ομάδας μας, για να γίνουν βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, όπως επανασπορά.

Έτσι, το φιλικό της άλλης Τετάρτης με τον Μακεδονικό (1/9) αναμένεται αναπόφευκτα να γίνει σε άλλο γήπεδο του νομού, ενώ τα επόμενα προγραμματισμένα τεστ είναι εκτός έδρας (Αλεξανδρούπολη, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου).

ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Κορυφώνονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την αυριανή μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, που διοργανώνει η ΠΑΕ Δόξα Δράμας στο γήπεδο της ομάδας μας.

Η ζήτηση των εισιτηρίων (από 15 ευρώ) παραμένει πολύ μεγάλη και καθημερινά διατίθενται με γοργούς ρυθμούς, είτε μέσω VIVA (δείτε ΕΔΩ) είτε από τα παρακάτω καταστήματα (σε ώρες λειτουργίας):

Δράμα: Βιβλιοπωλείο Ιωαννίδης, Δισκοπωλείο Αρίων.

Προσοτσάνη: Ποσειδώνιο

Καβάλα: Χαρτόπολις

Υπενθυμίζεται οτι η συναυλία ξεκινά στις 21.30 και η προσέλευση αρχίζει από δυο ώρες πριν (19.30).

Επιπλέον, ενημερώνουμε ότι :

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εισέλθει στον χώρο της συναυλίας οτιδήποτε σε υγρό στοιχείο ( Αναψυκτικά, Αλκοόλ, Χυμοί, κτλ.)

– Στον χώρο της συναυλίας θα λειτουργούν κυλικεία για την εξυπηρέτηση των αναγκών των θεατών.

– Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας από τις 19.30.

– Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

– Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο ,έξοδο, αναμονή στους χώρους των κυλικείων αλλά και κατά την διάρκεια της συναυλίας είναι υποχρεωτική.

– Η προπώληση των εισιτηρίων στα φυσικά σημεία θα σταματήσει την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 14.00 ενώ στο Viva.gr στις 18.00

  • Τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα λειτουργούν από τις 19.00

Θα παρακαλούσαμε για την απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων της συναυλίας ώστε να προστατέψουμε όλοι μαζί την ομάδα αλλά και τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη.

Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *