Δόξα Δράμας: Τα τελευταία πάρε δώσε | Παρελθόν ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Μετά την συμμετοχή της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνική αναμενόμενο ήταν να υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ροστερ της ομάδας. Μετά τον Ελέζι και τον Μουδούρογλου παρελθόν αποτελεί και ο στράικερ των Μαυραετών Βασίλης Παπαδόπουλο, μια τριάδα που πραγματικά άρεσε στον κόσμο της ομάδας και είχε «δέσει» όπως λέμε ποδοσφαιρικά καλά.

Ερωτηματικό παραμένει για το τι θα γίνει με παίκτες όπως ο Πανουργιάς, Γιαννούσης, Καλιοφούκας και Καραγιάννης, ενώ παρελθόν αποτελούν οι:  Μουτζούρης Μπαβελης Παβλιτς, όμως όλα αυτά περιμένουμε να ανακοινωθούν επίσημα από την Δόξα και αυτές οι πληροφορίες είναι σε ότι υποστηρίζεται μέχρι στιγμής.

Στα θετικά τώρα…. στην Δόξα επέστρεψε ένας από τους πιστούς στρατιώτες της ομάδας, Αλέξης Κόντος, ενώ στο προπονητικό επιτελείο συνεχίζουν οι: Βαγγέλης Καρασάββας και ο γυμναστή Μιχάλη Δημητριάδη. Από την Κ19 θα ανεβούν περίπου 8 παίκτες για να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα και όσο αναφορά τις μεταγραφές αποκτήθηκε ένας 27χρονός επιθετικός, ο Αργύρης Μπαρέτας που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ξάνθη, Πανσεραϊκο, Ηρακλή και Καβάλα. Από εκεί και πέρα θα αποκτηθούν 3 παίκτες ποιότητας από το εξωτερικό ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ των μεταγραφών στην Δόξα.

Ας ευχηθούμε η Δόξα Δράμας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και βήμα βήμα με υπομονή να φτάσει η ομάδα και πάλι ψηλά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *