Δόξα Δράμας: Σχήμα με Δημήτρη Περσίδη, Γιάννη Κεσκινογλου και Κωνσταντινίδη Παναγιώτη για την επόμενη μέρα

Σε λίγο ξεκινάει η Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη της Γ.Σ. Δόξας Δράμας για την επόμενη μέρα των Μαυραετων και ήδη ένα σχήμα με παράγοντες του Δραμινου ποδόσφαιρο που ξέρουν καλά τον χώρο εκδήλωσε τον ενδιαφέρον του.

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του Άρη Πλατανιάς και υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας Δημήτρη Περσίδη μαζί με τούς Γιάννη Κεσκίνογλου και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αξιότιμε κ. πρόεδρε και μέλη του ΔΣ του ΓΣ Δόξα Δράμας
Σε απάντηση της δημόσιας πρόσκλησης που απευθύνατε σας ενημερώνουμε ότι ενδιαφερόμαστε να αναλάβουμε και να λειτουργήσουμε όλο το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου ξεκινώντας από την αντρική ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Είμαστε ένα σχήμα που απαρτίζεται αποκλειστικά από δραμινούς επιχειρηματίες στην πλειοψηφία μας άνθρωποι που έχουν παραγοντική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στο χώρο του νομού Δράμας. Γνωρίζουμε καλά το ποδόσφαιρο και τις ανάγκες ενός ερασιτεχνικού σωματείου και συνολικά το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα μας.
Ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε το μέγιστο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για την αγαπημένη μας Δόξα.
Είμαστε όλοι εδώ και χρόνια κοντά στη Δόξα, από την κερκίδα του γηπέδου μέχρι την κατά καιρούς συνεργασία των ομάδων στις οποίες που βρισκόμαστε με προηγούμενες διοικήσεις και γνωρίζουμε από κοντά το μέγεθος που λέγεται Δόξα Δράμας.
Έχουμε το πλάνο για τα τμήματα υποδομής που πρέπει να έχει ο σύλλογος καθώς και τις δυνατότητες να κάνουμε τη συντήρηση του γηπέδου που πιστεύουμε ότι πρέπει να βρίσκεται πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Πέρα από το δικό μας σχήμα σας ενημερώνουμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε προσθήκη προσώπου που ανήκει στη σημερινή διοίκηση της ερασιτεχνικής αποδίδοντας έτσι την εκτίμηση μας για το μέχρι τώρα έργο τους.
Σε πρώτη ευκαιρία για μια συνάντηση μας μαζί σας, είμαστε στη διάθεση σας για να αναλύσουμε όλο το πλάνο και το σχέδιο που έχουμε καταρτίσει.

Για την επιτροπή, τα μέλη του ΓΣ Δόξα Δράμας
Περσίδης Δημήτρης
Κεσκίνογλου Ιωάννης
Κωνσταντινίδης Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *