Δόξα Δράμας : Πήρε αναβολή για αύριο το ραντεβού της διοίκησης με την επιτροπή μετόχων

Οι εξελίξεις στην Δόξα Δράμας άρχισαν να τρέχουν καθώς αναβολή πήρε η προγραμματισμένη για εχθές το μεσημέρι συνάντηση της διοίκησης της Δόξας με την επιτροπή μετόχων για προσωπικούς λόγους από την μεριά της διοίκησης των μαραυετών, μια συνάντηση που παράλληλα θα βρισκότανε και ο Τάσος Στράντζαλης για την επόμενη μέρα της Δόξας .

Έτσι αύριο το απόγευμα περίπου στις 8 μ.μ. η επιτροπή μετόχων μαζί με τους συνεργάτες του Τάσου Στράντζαλη θα βρεθούν ώστε να συζητήσουν για το αύριο της Δόξας. Πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι είδη η πλευρά της «Υπεύθυνης Θέσης» έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου είναι αυτή που θα τρέξει την Δόξα από εβδομάδα με τις εξελίξεις να είναι γρήγορες. Γεγονός είναι ότι η διοίκηση η σημερινή τρενάρει και ματαιώνει συνεχώς συναντήσεις κάτι που πάει πίσω όλες τις διαδικασίες, ταλαιπωρώντας ακόμη περισσότερο τον φίλαθλο κόσμο της Δόξας κάνοντας πιο δύσκολη την ζωή της επόμενης διοίκησης.

Σημαντικό κομμάτι είναι τι θα αποφασίσουν οι 98 μέτοχοι της ομάδας με πληροφορίες μας να λένε ότι υπάρχει στήριξη προς το πρόσωπο του Τάσου Στράντζαλη ώστε να αναλάβει να δημιουργήσει μια Δόξα από τα παλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *