Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας 2-0: Ήττα για τους Μαυραετούς στις Σέρρες

Ήττα με 2-0 για την ομάδα μας στο δωδέκατο φιλικό προετοιμασίας από τον Απόλλωνα μέσα στο Παραλίμνιο. Αντίθετα με το δεύτερο ημίχρονο που δεν είχε κάτι το αξιόλογο, στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες σε μια αναμέτρηση χρήσιμη για συμπεράσματα για τους δύο προπονητές .

Στο 35’ μια άτυχη στιγμή για το Θεοδοσιάδη που με κεφαλιά και αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ στην εκπνοή του παιχνιδιού με πλασέ του Καρακλίδη.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης) Γκαϊδατζάκης (80′ Γιαννακίδης), Λιάρας (60′ Παπαδόπουλος), Τσομαχασβίλι (80′ Μαλανδρής) , Κουτζαβασίλης, Γάκης (60′ Κωνσταντινίδης) Γκούμας, Καρυοφύλλης (80′ Σερβές), Καραμπατάκης (60′ Κιουτσεκσίδης), Πέτρου, Ελέζι (80′ Καρακλίδης) , Γεωργιάδης (80′ Ζιάκας).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κετσιεμενίδης): Ηλιάδης. Μπλιός, Ντόσης (46′ Κυριακίδης Σ.), Φραγκούλης, Θεοδοσιάδης (86′ Στάικος), Τζελίδης (46′ Κυριακίδης Δ.), Περσίδης (65′ Ρούτσης), Πιτσόλης, Κόντος, Παπαδόπουλος (88′ Γεωργιάδης), Πιρές΄(80′ Ιορδανίδης).

-Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας μας Κυριάκος Κετσιεμενιδης δήλωσε: Ήταν ένα ακόμη καλό και δυνατό τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις διορθώσουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *