Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου της Δόξας Δράμας

 Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η Συνέντευξη Τύπου της Δόξας Δράμας με την διοίκηση της ομάδας να προαναγγέλλει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει τελικά η ομάδα στην Γ’ Εθνική λόγω των χρεών και του ban από την Fifa, κάτι που σίγουρα στενοχωρεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Η διοίκηση του Τάσου Στράντζαλη ανέλυσε αρχικά όλα όσα έγιναν και προέκυψαν αυτό το διάστημα, αναφέρθηκε στο μεγάλο χρέος το οποίο εμφανίστηκε και δεν είχε προγραμματίσει καθώς επίσης παραδέχτηκε ότι το λάθος ήταν ότι έπρεπε να υπάρξουν περισσότερα χρήματα για να τρέξει αυτή η κατάσταση και να παίξει η ομάδα στην Super League 2.

 Αναλύθηκαν ακόμη, όλα τα χρέη της ομάδας που υπάρχουν αυτή την στιγμή και τα λάθη που έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις της ομάδας, υπογράφοντας περίεργα συμβόλαια παικτών και συμφωνητικά, κάτι που έφερε τα πράγματα στο απροχώρητο.

Επίσης τα αίματα άναψαν, όταν συνάδελφοι δημοσιογράφοι πίεσαν να απαντήσει η διοίκηση της ομάδας για το τι έχουν να πουν στο κόσμο, γιατί εκτέθηκαν για λάθη άλλων και σε ότι έχει να κάνει για την επόμενη μέρα.

 Εκεί τρείς ισχυροί άνθρωποι της Δόξας Δράμας απάντησαν ότι θεωρούν ότι είναι μια κατάσταση που μπορεί να διαχειριστούν και σε περίπτωση που οι Μαυραετοί αγωνιστούν στις επαγγελματικές κατηγορίες και υπάρχει η ανάλογη στήριξη από τον κόσμο, τότε θα νοικοκυρευτεί ο σύλλογος.

Επίσης η σημερινή διοίκηση έχει μιλήσει με τον ερασιτέχνη και επιθυμεί να συνεχίσει να τρέχει την ομάδα και την επόμενη ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *