ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΜΑΣ- ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ

Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου, σύσκεψη φορέων για το θέμα του Πανδραμαικού ΑΟ.
Ως γνωστόν ο Πανδραμαϊκός έχει δικαιωθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο αναφορικά με το θέμα του Μητρώου του Αγροτικού Αστέρα και η ομάδα της Δράμας αναμένει να πάρει τη θέση της στη Super League 2.
Αν και βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι για τον Πανδραμαϊκό και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Παπαθεοδώρου , ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Αθανασιάδης και εκπρόσωποι των Δημάρχων Δοξάτου και Παρανεστίου , εκπρόσωποι των βουλευτών Θεόφιλου Ξανθόπουλου και Χαράς Κεφαλίδου , ενώ τον Πανδραμαικό εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Καίρης και το μέλος της ΕΕ κ. Σάββας Κωνσταντινίδης.
Αποφασίστηκε να γίνει επίσημο διάβημα στον Πρόεδρο της ΕΠΟ και την Εκτελεστική Επιτροπή.
Επίσης αποφασίστηκε το όλο εγχείρημα της εντάξεως και της περαιτέρω διαδρομής της ΠΑΕ να είναι υπό την σκέπη όλων των θεσμικών φορέων της περιοχής.
Να υπογραμμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της σύσκεψης, τηλεφωνικά παρενέβη για το θέμα ο γνωστός Δραμινός Καθηγητής Αθλητικού Δικαίου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Γρηγόρης Ιωαννίδης.
H Άνοδος του ΠANΔPAMAIKOY στη επαγγελματική κατηγορία είναι τεράστιας σημασίας για την Πόλη μας και γενικότερα για την περιοχή της Δράμας με πολλαπλά αθλητικά και οικονομικά οφέλη.
Είναι αυτονόητη η στήριξή μας στο δίκαιο αίτημα της ομάδας μας, σεβόμενοι την ιστορία και προσφορά της ομάδας στην πόλη, την περιφέρεια και τον ελληνικό αθλητισμό.
Από το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *