Παράταση στην αγωνία για Αγροτικό Αστέρα – Πανδραμαϊκό και Super League 2!

Παράταση στην αγωνία για Αγροτικό Αστέρα – Πανδραμαϊκό και όχι μόνο.

Δεν υπήρξαν εξελίξεις στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όσον αφορά την πολύκρoτη υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού.

Παράλληλα δεν υπήρξε κανένα νεότερο σχετικά με το ζήτημα της αναπλήρωσης των κενών στην Super League 2 μετά τις αποχωρήσεις της Ξάνθης και του Εργοτέλη. Έτσι τα πάντα αναμένεται να κριθούν ουσιαστικά στην Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για αύριο.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/9 στις 10:00 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt (Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα). Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα συγκληθεί την επόμενη ώρα της ίδιας μέρας (11:00), με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή το εξής:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Τρίτης 27-9-2022, έλαβε την εξής απόφαση:

Μετά από εισήγηση του προέδρου κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου, με ψήφους 14 υπέρ και 2 κατά, επέλεξε για τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή (CEO) τον κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.

ΠΗΓΗ: MIKRILIGA.COM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *