Οι τρείς πρώτες προσθήκες της Δόξας | Κυριακίδης, Παπαδόπουλος και Κατσαμάγκας στους Μαυραετούς

Η Νέα χρονιά έχει μπει και η διοίκηση του Δημήτρη Περσίδη έχει συμφωνήσει με 3 έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια της Γ’ εθνικής ώστε να σωθεί η Δόξα την φετινή χρονιά στην Γ’ εθνική.

Έτσι, έχει κάνει δικούς της τους Παναγιώτης Κατσαμάγκας, Σάββας Κυριακίδης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, τρείς ποδοσφαιριστές που τους έκλεισε η νέα διοίκηση σχετικά γρήγορα και θα ενσωματωθούν στο ροστερ της Δόξας άμεσα.

Σάββας Κυριακίδης:

Ο 34χρονος Δραμινός αριστερός ακραίος (μπακ, χαφ και εξτρέμ) γυρνά για μια ακόμα θητεία στους “Μαυραετούς”, όπως παραδέχτηκε επίσημα στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του ΓΣ Δόξα, Δημήτρης Περσίδης. 

Ο Κυριακίδης έπαιζε φέτος στην ΑΕ Μυκόνου, πέρυσι στο Νέστο Χρυσούπολης και παλιότερα σε Καβάλα, Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Λαμία, Οδυσσέα Κορδελιού, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή, Βέροια, Θήβα και Οδυσσέα Αναγέννησης, απασχολώντας πρόσφατα και άλλες ομάδες. 

Ο 33χρονος Καβαλιώτης τερματοφύλακας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους “Μαυραετούς” (πιθανότατα την Παρασκευή), στους οποίους έπαιξε πριν περίπου 13 χρόνια, ξανά στη Γ΄ Εθνική, στην αξέχαστη πορεία ανόδου προς τη Β΄ (τότε με Τοπαλίδη, Καραβελίδη και υπό τις οδηγίες Βασιλακάκη). 

Ο Παπαδόπουλος έπαιξε φέτος στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και παλιότερα εκτός από τους Δραμινούς θήτευσε και σε Ηρακλή, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζάκυνθο, Φωστήρα, Πρέβεζα, Μακεδονικό, Βατανιακό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Τρίκαλα, Καλλονή, ΑΟ Πόρου, ΑΟ Σελλάνων, Αετό Οφρυνίου και Σλοβενία, έχοντας πολλές εμπειρίες σε Β΄ και Γ΄ Εθνική. 

Παναγιώτης Κατσαμάγκας

Ο νεαρός επιθετικός έχει αγωνιστεί στην κατηγορία με Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αετό Μακρυχωρίου, αλλά και στην Αγγλία. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *