Νέα απώλεια για την Δόξα Δράμας, στην Παναχαϊκή ο Ορέστης Μένκα

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη «σχέση» της Δόξας Δράμας με τον Ορέστη Μένκα. Ο έμπειρος γκολκίπερ, που πρόσφερε πολλά την τελευταία τριετία (είχε και άλλες θητείες στους «Μαυραετούς» νωρίτερα) και αναδείχτηκε τερματοφύλακας της χρονιάς πέρυσι στη Β΄ Εθνική, απασχολώντας αρκετές ομάδες, υπέγραψε στην Παναχαϊκή, που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των Πατρινών για τον Μένκα (παλιότερα και σε Απόλλωνα Πόντου, Αιγινιακό, Λεβαδειακό, Κ20 ΠΑΟΚ και Γλυφάδα):
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον τερματοφύλακα Ορέστη Μένκα! 
Ο Ορέστης Μένκα είναι γεννηθείς στις 27/7/1992 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν βασικός τερματοφύλακας και αρχηγός της Δόξας Δράμας έχοντας στο ενεργητικό του 16 συμμετοχές στην Super League 2 και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας. 
Καλωσορίζουμε τον Ορέστη στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».
Υπενθυμίζεται ότι ως τώρα από τη Δόξα έχουν αποχωρήσει επίσημα οι Καψάλης (Ρόδος), Κρητικός (ΝΠΣ Βόλος) και Ρόβας (στην Α΄ Σλοβενίας).

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *