Μέρα πληρωμών στην Δόξα Δράμας | Απαντήσεις της Dramasport!!!

Μετά την κατάθεση των χρημάτων απο την πολιτεία και την βαθιά ανάσα που πήραν οι ΠΑΕ της Super League 2, απο μεριά της Δόξας Δράμας υπήρχε κινητικότητα.

Έτσι, σήμερα έγιναν οι πληρωμές απο την διοίκηση προς τους παίκτες της ομάδας και του προπονητικού επιτελείου και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που έχουν κάνει προσφυγές και κάποιοι απο αυτούς εισέπραξαν κάποια χρήματα, όπως επίσης πληρώθηκαν κάποιες βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

Σίγουρα περιμένουμε επίσημη ενημέρωση απο την ΠΑΕ για αυτό το θέμα και όσο αναφορά την σημερινή τοποθέτηση του δημοσιογράφου της Dramasport Δημήτρη Μπουτζέκη στο Metropolis Καβάλας 97.8 για αυτά που ειπώθηκαν ενδεχόμενα να οφείλονται σε εσφαλμένη πληροφόρηση με βάση την φημολογία που δυστυχώς αναπτύσσεται στην πόλη της Δράμας και αν δεν ισχύουν κάτι απο αυτά, ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, όμως επιτέλους κάποιοι να βγούνε να πουν τι γίνεται, για να σταματήσουν τα ράδιο αρβύλα που υπάρχουν !!!

Η Dramasport και γενικότερα το κύρος των ανθρώπων που τρέχουν αυτή την ιστοσελίδα ούτε ψεύτες είναι, ούτε λασπολόγοι, ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά, μάχονται για τον Δραμινό αθλητισμό εδώ και χρόνια όπως επίσης και για την σωστή ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *