Λεουτσάκος: Όλες οι ομάδες είναι υπέρ της συγχώνευσης Super League 2 – Football League

Aπαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών για την αναδιάρθρωση ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 – Football League, Λ. Λεουτσάκος, είπε τα εξής:

Κατά την ακρόαση των φορέων στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται στο αθλητικό νομοσχέδιο Αυγενάκη, η ΕΠΟ που εκπροσωπήθηκε από από το δικηγόρο Β. Σαράκη, διαφώνησε ως προς τις “υπερεξουσίες τις Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού”, οι οποίες εξειδικεύτηκαν και ζήτησε η ΕΕΑ να εισηγείται και οι ποινές να επιβάλλονται από τα όργανα του ποδοσφαίρου.

Aπαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών για την αναδιάρθρωση κατά τη συζήτηση  του αθλητικού νομοσχεδίου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 – Football League, Λ. Λεουτσάκος, είπε ότι: όλες οι ομάδες έχουν εκφραστεί θετικά και ότι το ποδόσφαιρο θα γίνει καλύτερο βάσει των προϋποθέσεων που υπάρχουν όπως είναι τα χρήματα στις ομάδες από το στοίχημα, το τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, H βελτίωση των γηπέδων, ο αριθμός των ομάδων σε βάθος τριετίας, και ο τρόπος συμμετοχής των “β’ ομάδων” της SL1.

Πηγή: soccerplus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *