Κ. Καΐρης : Η προσπάθεια δικαιώθηκε| Οι πλήρες δηλώσεις του προέδρου της ομάδας στον Πρωινό Τύπο

Ο κ. Καϊρης μιλάει στον «Π.Τ.» – «Είναι μια δικαίωση για εμάς, γιατί θα εκπροσωπήσουμε το ποδόσφαιρο της Δράμας, αλλά και όλης της ΠΑΜΘ στη Super League 2…»

Του Γιάννη Κιοσίδη

Ο κ. Καϊρης μίλησε στον «Π.Τ.» και αναφέρθηκε στη δικαίωση του Πανδραμαϊκού, αλλά και για την επόμενη ημέρα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας, κ. Χατζησαρόγλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καϊρης τόνισε στον «Π.Τ.»: «Εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση ο προβιβασμός του Πανδραμαϊκού σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου και του άρθρου79 και πλέον η ομάδα της Δράμας είναι 31η ομάδα της Super League 2. Ενεκρίθη λοιπόν η ένταξή μας στην 31η ομάδα της Super League 2 και παραπεμπόμαστε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για λήψη πρόσκλησης και τοποθέτησης. Η προσπάθειά μας δικαιώθηκε και πλέον νιώθουμε ικανοποιημένοι με την απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως. Πρυτάνευσε η παραδοχή των δικαίων του Συλλόγου. Η ΕΠΟ συσκέφτηκε με σύνεση και λογική και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ο στόχος μας είναι να μην κάνουμε τρελούς πανηγυρισμούς. Κρατάμε χαμηλούς τόνους με στόχο να φτιάξουμε μια αξιόπιστη ομάδα. Πρέπει να γίνει ΠΑΕ, πρέπει να μαζευτούν μετοχικά κεφάλαια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ακόμη και στο κομμάτι των μεταγραφών γιατί η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το γνωρίζουμε όλοι.

Ήδη, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και έχουμε προγραμματίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο να οριστικοποιήσουμε τις διαδικασίες».

Σε ερώτηση του «Π.Τ.» για το αν νιώθει δικαιωμένος, ο κ. Καϊρης απάντησε: «Είναι μια δικαίωση και για εμάς, γιατί θα εκπροσωπήσουμε το δραμινό ποδόσφαιρο στη Super League 2 και μάλιστα όχι μόνο το δραμινό ποδόσφαιρο αλλά και όλης της περιφέρειάς μας.  Είναι μια δικαίωση, νιώθω μια ικανοποίηση. Ο Πανδραμαϊκός είναι 100 χρόνια ιστορία. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια για τον Πανδραμαϊκό, από την ίδρυση της Ελπίδας. Είμαστε η 81η ομάδα στο Μητρώο της ΕΠΟ και αυτό λέει πολλά. Ο αγώνας μας ήταν και δύσκολος και με πολλούς αντιπάλους».

Κλείνοντας ο κ. Καϊρης, θέλησε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας, κ. Χατζησαρόγλου τονίζοντας πως: «Πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Ένωσης και του προέδρου κ. Χατζησαρόγλου. Προσωπικά τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως και νιώθω μεγάλη υποχρέωση για την αυταπάρνηση που έδειξε ο πρόεδρος της Ενώσεως. Ιδιαίτερα υποχρεωμένος ο Σύλλογος του Πανδραμαϊκού και εγώ προσωπικά για την αυταπάρνηση και την επιμονή που έδειξε ο πρόεδρος και η διοίκηση της Ενώσεως».

Δείτε εδώ το πλήρως ρεπορτάζ

Πηγή: Πρωινός Τύπος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *