Κια επίσημα ο Αποστολίδης στης Δόξα Δράμας

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Κυριάκο Κετσιεμενίδη και του εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της προπονητικής του σταδιοδρομίας. Καθήκοντα νέου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιάννης Αποστολίδης ο οποίος ξεκίνησε προπονητικά από την ομάδα μας και επιστρέφει για να αναλάβει έργο.Γεννήθηκε στις 14/10/88 στο Εράσμιο Ξάνθης και δούλεψε στην ομάδα μας την περίοδο 2019-20 σαν βοηθός των Βασιλακάκη και Ανυφαντάκη και πρώτος προπονητής στην Κ19 του συλλόγου μας. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Παύλο Δερμιτζάκη στην πορεία πρωταθλητισμού της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα 2 και ακολούθως ανέλαβε την Κ20 της Ξάνθης. Αναφερόμενος στην νέα συνεργασία του με την ομάδα μας ο Γιάννης Αποστολίδης δήλωσε:

«Η πρόσκληση μου να αναλάβω προπονητής στη Δόξα Δράμας είναι για μένα μια πολύ μεγάλη τιμή. Είναι πολύ γνώριμοι οι χώροι και τα πρόσωπα καθώς εδώ έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στην προπονητική. Με αρκετούς από τους παίκτες έχω συνεργαστεί κατά το παρελθόν και τους γνωρίζω καλά. Σίγουρα υπάρχουν θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και σε αυτό έχουμε πλεονέκτημα το ρεπό στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ομίλου. Σε αυτό το διάστημα θα κάνουμε την πρώτη προσπάθεια και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Στόχος μου είναι η ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κυριαρχίας γιατί είμαστε η Δόξα και αυτό μας αρμόζει. Ο κόσμος μας, αυτοί που θα έρθουν στο γήπεδο να μεταδώσουν στους άλλους ότι η ομάδα παίξει καλά και αξίζει να έρθουν κοντά. Δεν είναι εύκολο, θέλει προσπάθεια και πολύ δουλειά αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε να συσπειρώσουμε όλη τη Δράμα γύρω από την ομάδα. Μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια

– σε Χρυσούπολη και Ορφάνιο- πολύ σημαντικά που πρέπει να τα κερδίσουμε για να ανακάμψουμε αγωνιστικά και βαθμολογικά. Πιστεύω ότι τα παιδιά βγάζοντας τον καλό τους εαυτό θα τα καταφέρουν».-Επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους ο ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Μκρτσιάν ζήτησε να μείνει ελεύθερος και το αίτημα του έγινε δεκτό.-Ανάλογο αίτημα για προσωπικούς λόγους έθεσε ο ποδοσφαιριστής μας Γιάννης Ντόσης το οποίο εξετάστηκε κατά το χθεσινό συμβούλιο του συλλόγου μας και έγινε δεκτό και αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *