Δόξα – Καραϊσκάκης 0-0 Λύγισε από την κούραση και έμεινε στη λευκή ισοπαλία

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Δόξας με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Οι μαυραετοί δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι τους και σίγουρα το ψυχολογικό άδειασμα αλλά και η σωματική κούραση από την μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί του Ιωνικού την Τετάρτη έπαιξαν τον ρόλο τους.

Η Δόξα μπήκε καλά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του ματς και είχε μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι σε σουτ του Αγγελόπουλου να προηγηθεί στο 13′.

Στη συνέχεια ο Καραϊσκάκης ισορρόπησε, έκλεισε τους διαδρόμους και το πρώτο μέρος έκλεισε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. 

Στο β μέρος και πάλι η Δόξα μπήκε δυνατά, την μεγάλη ευκαιρία όμως για να ανοίξει το σκορ την είχε ο Καραϊσκάκης με τον Δούμτσιο στο 60′ που σταμάτησε πάνω στον Στεφανάκο.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα από τον πάγκο και χρησιμοποίησε όλα τα όπλα του με Κουτσιανικούλη, Μπαράνγκο, Βαντερσον και Φυτόπουλο αλλά η Δόξα δεν μπόρεσε να βγάλει την μεγάλη φάση για να κερδίσει το ματς.

3′ Σουτ Αγγελόπουλου άουτ

7′ Σουτ του Δούμτσιου πάνω από τα δοκάρια του Στεφανάκου

8′ Πολύ καλή εκτέλεση απ’ ευθείας φάουλ του Μαυριά απέκρουσε ο τερματοφύλακας

13′  ο Μενσά από δεξιά στρώνει δίπλα του για τον Αγγελόπουλο που σουτάρει και σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι .

17′ Σέντρα του Δούμτσιου από δεξιά στην άλλη πλευρά όπου το σουτ του Παπανίκου από πολύ καλή θέση και αφύλακτος θα σταματήσει πάνω στο σώμα του Σπυρόπουλου

19′ Σουτ του Μενσά μπλοκάρει εύκολα ο Μπουργάνης

26′ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυριά από τον άξονα φεύγει άουτ

31′ Σουτ του Λόβρετς φεύγει άουτ

34′ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γυφτοκώστα από αριστερά, μπλοκάρει εύκολα ο Στεφανάκος

40′ Ο Μαυριάς δοκιμάζει το πόδι του από αριστερά και το μακρινό σουτ κοντράρει σε αντίπαλο και καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα της αρτινής ομάδας.

60′ Σουτ του Δούμτσιου ο Σαμπανίδης θα απεκρούσει

 91′ Εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον από δεξιά και πλάγια πάνω στη γραμμή, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου διώχνει ο Θεολόγου

Οι Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης (46′ Κουτσιανικούλης), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Σαμπανίδης (59′ Μπαράνγκο), Αγιώτης, Χάμοντ, Μενσά (67′ Βάντερσον), Αγγελόπουλος (80′ Φυτόπουλος), Νασιμέντο.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μάγγος): Μπουργάνης, Παπανίκου, Τάμπας, Θεολόγου, Γιαννιώτης, Λόβριτς, Νταλακούρας (78′ Ρενμπακούκα), Χατζηδίμπας, Ρούνεϊ, (65′ Μάυρου) Γυφτοκώστας (74′ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μέγας (Πιερίας) / Κουκούμης (Καβάλας) – Μηνούδης (Πιερίας)

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *