Δόξα Δράμας : Όλο το νομικό ρεπορτάζ για την αδειοδότηση της ΕΕΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά τις απορριπτικές αποφάσεις της ΕΕΑ, η Δόξα Δράμας, μέσα από τον δικηγόρο της τον κ. Γρηγορίου κατέθεσε νέα αίτηση στην ΕΕΑ για επανεξέταση και ταυτόχρονα προσφυγή κατά των δυο απορριπτικών αποφάσεων και αίτηση αναστολής εκτέλεσης των αποφάσεων της ΕΕΑ που δικάζεται στις 21/1 με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων

Η διοργανώτρια αρχή της Σουπερ λιγκ 2 ενώ συμπεριέλαβε αρχικά τον αγώνα Χανιά – Δόξα Δράμας και η ομάδα προετοιμάστηκε για την μετακίνηση στα Χανιά, προετοιμάστηκε για την κάθοδο της, σήμερα τους ειδοποιήσει ότι η διεξαγωγή του αγώνα αναστέλλεται μέχρι την εκδίκαση της αποφάσεις στις 21/1

Εδώ γεννιέται το ερώτημα αφού η Σουπερ λιγκ 2 και ο κύριος Λεούτζακος γνώριζε την δικαστική εκκρεμότητα της Δόξα και όρισε το παιχνίδι, μετά γιατί είπε οτι αναστέλλεται το παιχνίδι ;

Τι παιχνίδι παίζεται εις βάρος της Δόξας ;

Αληθεύει οτι πάτησαν πόδι οι υπόλοιπες 11 ομάδες της Σουπερ λιγκ και απαίτησαν να μην παίξει η Δόξα στο πρωτάθλημα;

Υπενθυμίζουμε οτι ο ισχυρός κάποτε Πανιώνιος συμμετείχε στο πρωτάθλημα χωρίς την άδεια της ΕΕΑ χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά την Δόξα την φέρονται σαν μικρή ομάδα.

-Ας ελπίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα να λάβει τέλος το άγχος των Δραμινών η ομάδα να ξεκινήσει να αγωνίζεται και να σωθεί η χρονιά.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας :

Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούγονται και γράφονται για την αναβολή του παιχνιδιού της πρεμιέρας στα Χανιά, δηλώνει τα εξής:

  1. Ότι η εκδίκαση της υπόθεσης  που αφορά στην χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League 2, έχει οριστεί για την επόμενη Πέμπτη 21/01/2021 από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και κατανοούμε απόλυτα ότι για λόγους τήρησης νομιμότητας, έπρεπε έως τότε να αναβληθούν τα παιχνίδια της ομάδος μας.
  2. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στα θεσμικά όργανα του κράτους και ήμαστε απολύτως βέβαιοι καθώς ο φάκελός μας είναι από όλες τις πλευρές καθόλα νόμιμος, ότι αυτό την ερχόμενη Πέμπτη θα αποδειχθεί με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο και μετά από δέκα μήνες αγωνιστικής απραξίας, η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Πρωτάθλημα στην Ξάνθη.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, εργαζομένους αλλά και φιλάθλους να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και πάνω απ’όλα με υγεία, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *