Δόξα Δράμας – Θερμαϊκός 5-2: Πήρε ψυχολογία με μεγάλο σκορ και καλή εμφάνιση

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ομιλο πέτυχε η Δόξα κερδίζοντας με σκορ 5-2 τον Θερμαϊκό, φτάνοντας τους 4 βαθμούς μετά την λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Ορφέα Ξάνθης.Αντίθετα ο Θερμαϊκός γνώρισε δεύτερη σερί ήττα.

Οι μαυραετοί κέρδισαν δίκαια, προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο και παρότι είδαν τον αντίπαλο να μειώνει σε 3-2 και να μπαίνει ξανά στο ματς, είχαν την ηρεμία να βρουν αλλά δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο και να φτάσουν στο τελικό 5-2.


Οι κορυφαίοι σε απόδοση Για τη Δόξα εξαιρετικό ματς έκαναν στην επίθεση με πολύ καλές συνεργασίες και πετυχαίνοντας τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας ο Στέφανος Χατζηκυριάκου και ο αρχηγός Αλέξανδρος Κόντος.

Επίσης πολύ καλό μας έκανε ο αριστερός μπακ Άρης Ιορδανίδης με πολύ καλές προωθήσεις, ενώ και ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός Ογκενερούμπου πέρα απο το γκολ που πέτυχε είχε καλές τοποθετήσεις. Από τους φιλοξενούμενους μακράν ο καλύτερος σε απόδοση ο αριστερός εξτρέμ Μαυρομμάτης, ενώ βοήθησαν οι αλλαγές του Ηλιάδη, του Πουρνάρα και του Βενιζέλου που σκόραρε.

Φάσεις αγώνα 


Στο 7′ προσπάθεια του Κόντου η πάσα ωραία κίνηση του Χατζηκυριάκου προλαβαίνει την έξοδο του Βεζυρίδη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Στο 18′ ωραία προσπάθεια του Ιορδανίδη σέντρα, ο Στάικος συρτό σουτ στη γωνία και 2-0.
Στο 42′ σέντρα του Τάσιου κεφαλιά του Ρουτσή στην αγκαλιά του Βεζυρίδη.
Στο 45′ σέντρα του Μαυρομμάτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Κυριακίδη λίγο άουτ.

Β μέρος 

Στο 49′ σουτ του Διαμαντίδη βρίσκει σε αμυντικό και εκτός εστίας.
Στο 50′ εξαιρετική ενέργεια του Χατζηκυριάκου κάθετη πάσα στον Κόντο που θα περάσει τον Βεζυρίδη και σε κενή εστία θα κάνει το 3-0 για τη Δόξα. 
Στο 57′ πτώση του Μαυρομμάτη από μαρκάρισμα του Ογκενορούμπου πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Πουρνάρας και μειώνει σε 3-1.


Στο 64′ σέντρα σουτ του Ιορδανίδη στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 66′ καλό σουτ του Μαυρομμάτη δύσκολα σε κόρνερ ο Κολιοφούκας.
Στο 74′ σέντρα του Ηλιάδη ωραία κεφαλιά του Βενιζέλου και 3-2.
Στο 83′ εκτελεί φάουλ ο Κοντός και από κοντά ο Ογκενερούμπο θα κάνει το 4-2 για τη Δοξα.
Στο 90′ έξυπνο μακρινό σουτ του Κόντου θα ξεγελάσει τον Βεζυρίδη και 5-2 για τη Δόξα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Δραγούτης με βοηθούς Παπαδόπουλο και Χαλβατζή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Δράμας(Σπύρος Φιλίππου):Κολιοφούκας, Τάσιος, Ιορδανίδης, Χατζηκούρτης, Ογκενορούμπο, Στάικος, Τζιανουλίνο, Ρούτσης, Χατζηκυριάκου, Κόντος, Θεοδοσιάδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μπαρέτας, Γεωργιάδης, Κυριακίδης.

Θερμαϊκός(Μπούρκας – Δούμας):Βεζυρίδης, Αγγελίδης, Ράτζα(41′ Στυλιανού), Αναστασιάδης(30′ Πουρνάρας), Σιούτας, Τρόκας, Πασιαρδής, Κυριακίδης, Κράββαρης, Διαμαντίδης, Μαυρομάτης.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι: Δημητριάδης, Ηλιάδης και Βενιζέλος.
Δημ. Αδάκτυλος

Θυμηθείτε το Live εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *