Δόθηκε το σύνθημα της νέας εποχής από τον Απόστολο Πετράκη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας χθες το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Δράμας.

Στο πρώτο ουσιαστικά επίσημο ραντεβού του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ  Απόστολο Πετράκη μπροστά στους επίσημους φορείς της πόλης αναλύθηκε διεξοδικά το πλάνο τριετίας βάση του οποίου η ομάδα της Δόξας Δράμας θα είναι διοικητικά ισχυρή και οικονομικά ανεξάρτητη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ.Πετράκης χειροκροτήθηκε από το σύνολο των καλεσμένων που βρέθηκαν στην αίθουσα , καθώς το πλάνο του για την ομάδα σκόρπισε κλίμα ενθουσιασμού .

Την χθεσινή εκδήλωση τίμησαν όλοι επίσημοι φορείς της πόλης.

Από την πλευρά της εκκλησίας παραβρέθηκε και τίμησε ο πάτερ Γεράσιμος. Από την Βουλή των Ελλήνων τίμησε την εκδήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ενώ επιστολή απέστειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος  ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ακόμη μας τίμησαν ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Δράμας κ.Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάολου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτισμού κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ κ. Γιάννης Δάντζερας, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Δράμας κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο διοικητής της τροχαίας Δράμας  κ. Σκάρλιος Μηνάς ,ενώ επιστολή απέστειλε η αντιδήμαρχος αθλητισμού κ.Αναστασία Τόλιου η οποία είχε υποχρεώσεις στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου.

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος παρόντες ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Γιάννης Ξανθόπουλος και ο προπονητής μας Γιάννης Κολιτσιδάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *