Δήλωση Χαράς Κεφαλιδου για το θέμα του Πανδραμαϊκού

Για το θέμα της ανόδου του Πανδραμαϊκού μίλησε η Βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλιδου για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2, δείτε τι δήλωσε:

Δήλωσή μου σχετικά με τις εξελίξεις για τον Πανδραμαϊκό, που προβληματίζουν:
«Ο μη προβιβασμός του Πανδραμαϊκού στη Super-League 2 αποτυπώνει, με τον καλύτερο τρόπο, τη σημερινή απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα άθλημα με παγκόσμια ακτινοβολία, που συγκεντρώνει την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου και κυρίως των νέων, δυστυχώς στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες, αφήνει μια διάχυτη αίσθηση αδικίας.
Η πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την έννοια της αυτοδιάθεσης και της ανεξαρτησίας του ποδοσφαίρου από το κράτος, αμφισβητείται για την ορθότητά της και προβληματίζει.
Η Δράμα, στο πέρασμα των ετών, έχει συχνά αντιμετωπίσει πολλές αδικίες και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ειδικά όμως στο ποδόσφαιρο, όλοι θυμούνται πόσες φορές αδικήθηκε η Δόξα Δράμας. Η σπουδαία ομάδα που έφτασε στη δεκαετία του 1950 τρεις φορές στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σήμερα, ένα σωματείο ιστορικό, όπως είναι ο Πανδραμαϊκος Α.Ο., με ποδοσφαιριστές κυρίως από τη Δράμα, χωρίς χρέη, χωρίς διασυνδέσεις και συμπαιγνίες, στραγγαλίζεται από μια άστοχη απόφαση της ΕΠΟ.
Η σπουδαία ομάδα συνεχίζει τον αγώνα, με την πρόσφατη προσφυγή της στο αρμόδιο διαιτητικό δικαστήριο, δεν λυγίζει.
Σύσσωμος ο κόσμος της Δράμας είμαστε στο πλευρό της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *