Τον κάτοχο του SuperCup 2023 Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. αντιμετωπίζει στο Α.Π.Κ. Κραχτίδης το Σάββατο 23/9/2023 στις 17:00 ο Bianco Monte Drama 1986.

Πρεμιέρα για τους Δραμινούς το Σάββατο 23/9/2023 και ώρα 17:00 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που πριν μια εβδομάδα κατέκτησε το Super Cup 2023 αφού κέρδισε στην παράταση την ΑΕΚ.

Οι Δραμινοί αναμένεται να παραταχθούν με μοναδική απώλεια του Αντώνη Καβάζη ο οποίος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και ο Σάκης Βαλαβάνης με τους συνεργάτες του ήδη έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους.

Οι Δραμινοί κάνουν κάλεσμα στους Δραμινούς φιλάθλους να βρεθούν το Σάββατο 17:00 στο Κραχτίδης και να αποτελέσουν τον όγδοο παίκτη της ομάδας μας. Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική διεύθυνση Δράμας

και αποφασίστηκαν μέτρα για την ασφάλεια του παιχνιδιού. Καλούμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο Κραχτίδης όσο γίνεται νωρίτερα (οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:00) και να προμηθευτούν το εισιτήριο τους που ορίστηκε στα 5 ευρώ ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους Δραμινούς να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Ας συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τα παιχνίδια της ομάδας μας στο Κραχτίδης να είναι γιορτές του αθλητισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *