Δράμα 86:Συνεχίζουν οι Βαλαβάνης, Λαζαρίδου και Καλαϊτζίδης

Συνεχίζουν στο τιμόνι της Ανδρικής ομάδας οι Σάκης Βαλαβάνης, Ηλίας Καλαϊτζίδης, και Μαρία Λαζαρίδου. Γίνονται προσπάθειες για μια ακόμη προσθήκη. Η οικογένεια συνεχίζει με νέους στόχους στην ερχόμενη Handball Premier….

Οι δηλώσεις των προπονητών: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΑΚΗ

Ως μέλος της οικογένειας αυτής της ομάδας ήταν αυτονόητο για μένα να ανταποκριθώ άμεσα στην πρόταση για να παραμείνω μια ακόμη χρονιά στη θέση του προπονητή. Είμαστε για ακόμη μια χρονιά παρόντες για να

Ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της κατηγορίας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των παικτών μας, των οπαδών μας και της διοίκησης που στέκεται πάντα δίπλα μας. Έχοντας πάντα εμπιστοσύνη στην ποιότητα των παικτών μου είμαι σίγουρος

πως για ακόμη μια χρονιά θα προσφέρουμε συγκινήσεις και θέαμα στο πολυπληθές κοινό μας αλλά και στο κοινό του Handball της χώρας μας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΗΛΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την νέα πρόταση του διοικητικού συμβουλίου της Δράμας 1986. Οι στόχοι της ομάδας να κάνει πρωταθλητισμό με βρήκαν απόλυτα σύμφωνο και έκαναν την απόφαση μου πιο εύκολη στην θετική απάντηση. Ως συνεργάτης του Σάκη Βαλαβάνη θα δώσω αυτό που αξίζει σε αυτήν την μεγάλη Ομάδα που κοιτάει να πάει ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστώ την διοίκηση και εύχομαι στο stuff και στους παίκτες της ομάδας μια χρόνια με υγεία και δύναμη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ και φέτος με την ομάδα της Δράμας. Ευχαριστώ την Διοίκηση, τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη καθώς και το υπόλοιπο team για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Η ομάδα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να κρατάει το επίπεδο ψηλά σε μια handball premiere η οποία γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *