Στην ΕΛΙΤ του Ελληνικού χάντμπολ η Bianco Monte Δραμα 1986

Στις 4 πρώτες ομάδες της Handball Premier o BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986.Συνεχίζουν οι Δραμινοί στο Πρωτάθλημα παρά την πίκρα και την αγανάκτηση από τον προκλητικά άδικο αποκλεισμό τους από το κύπελλο Ελλάδος. Μετά την λήξη της Α΄ φάσης της Handball Premier οι Δραμινοί θα συμμετάσχουν στα PLAY OFF του πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν με τέσσερις ομάδες. Οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ και BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ θα αγωνιστούν μεταξύ τους ένας προς όλους σε δύο γύρους εκτός από την ομάδα που ανήκε στον ίδιο όμιλο μαζί τους.

Έτσι η βαθμολογία των PLAY OFF στην εκκίνηση θα είναι ΑΕΚ 3, ΠΑΟΚ 3, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 1, BIANCO MONTE 1. Για τους Δραμινούς πριν τα PLAY OFF απομένει μόνο η τελευταία αγωνιστική όπου στις 15/5/2021 θα αντιμετωπίσουν τον Ζαφειράκη Νάουσας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Οι Δραμινοί μετά τις διακοπές του Πάσχα δουλεύουν σκληρά παρά το ότι ακόμη δεν κόπασαν στις τάξεις του συλλόγου οι αντιδράσεις για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, όπου για να αποκλειστούν οι Δραμινοί από την συνέχεια της διοργάνωσης χρειάστηκαν όχι 2-3 αλλά 14!!! σαφέστατες παραβάσεις κανονισμού, να μην πάρουν ούτε ένα πέναλτυ σε 70΄ λεπτά αγώνα και να λυγίσουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης με πεντακάθαρα κάλπικο γκολ. Και όλα αυτά σε ένα γήπεδο όπου παρουσία του κομισάριου κ.Παρτεμιαν και της αστυνομίας δεν τηρήθηκαν τα μέτρα COVID με περισσότερους του κανονικού φιλάθλους.

Για όλα τα παραπάνω οι Δραμινοί ενημέρωσαν όλους τους αρμοδίους φορείς της Ο.Χ.Ε., (Κ.Ε.Δ., Ε. Π. κλπ) στους οποίους παρέδωσαν και όλα τα βίντεο που αποδεικνύουν τα παραπάνω λειτουργώντας για ακόμη μια φορά προς το συμφέρον του αθλήματος. Στο στόμα όλων στην Δράμα κυριαρχεί το ΄΄τι άλλο πρέπει να κάνουμε εδώ στην Δράμα για να έχουμε τον αυτονόητο σεβασμό΄΄. Fair Play λοιπόν στην συνέχεια όχι μόνο σε εμάς αλλά στο ίδιο το άθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *