Ο Αδάμ Παπαδόπουλος επέλεξε να συνεχίσει στην Δράμα γιαενάμιση ακόμη χρόνο

Ο Bianco Monte ΔΡΑΜΑ 1986 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Διεθνή pivot Αδάμ Παπαδόπουλο. Ο αθλητής ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του Δραμινού συλλόγου, έχει αγωνιστεί με την εθνική Ανδρών και μετά από 4 χρόνια αγωνιστικής δράσης στην Γερμανία συνεχίζει στην γενέτειρά του.

Ο αθλητής είχε προτάσεις από ομάδες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, προτίμησε όμως να συνεχίσει στην ομάδα της Δράμας που τα βρήκε σε όλα μαζί του. Η συμφωνία είναι για μέχρι το τέλος και της επόμενης περιόδου 2021-2022 Ο Διεθνής αθλητής δήλωσε για την παραμονή του: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω μέχρι το τέλος και της επόμενης σαιζόν 2021-22 με την οικογένεια της Δράμας. Χαίρομαι που θα βρίσκομαι δίπλα στους ανθρώπους του συλλόγου που ανδρώθηκα αθλητικά, που με αγαπούσαν από το ξεκίνημά μου, με αγαπάνε στην συνέχεια μου και θα με αγαπάνε και στο τέλος μου.

Είμαι επίσης χαρούμενος γιατί θα συνεχίσω με τους συμπαίκτες μου με τους οποίους νοιώθω υπέροχα αγωνιζόμενος αλλά και ζώντας μαζί τους. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα για την ομάδα μου αλλά και την καριέρα μου. Ευχαριστώ τον σύλλογο για την τιμητική αυτή πρόταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *