Δράμα ’86 – Ολυμπιακός 20-26: Έκλεισε με πολύ καλή εμφάνιση μια καταπληκτική χρονιά γεμάτη επιτυχίες

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Με μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο μεγαθήριο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την αγωνιστική χρονιά η Δράμα ’86.

Μια χρονιά που η 4η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο έδωσε το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο και φυσικά η μεγάλη επιτυχία να φτάσει η δραμινή ομάδα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας την ΑΕΚ και χάνοντας το τρόπαιο για ένα γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον ΠΑΟΚ.

Τι καλύτερο θα μπορούσαν να περιμένουν οι φίλαθλοι της δραμινής ομάδας που έδωσαν βροντερό παρόν και στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χειροκροτώντας θερμά την ομάδα στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και το τελικό 20-26.

Βραβεύσεις Βαλαβάνη και Τόσκα πριν αρχίσει η αναμέτρηση

Η δραμινή ομάδα πέρα από την αγωνιστική της δράση μας έχει δείξει και στο παρελθόν ότι πρωτοπορεί σε κοινωνικά θέματα και προσπαθεί να συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί.

Έτσι πριν το ξεκίνημα του ματς ετοίμασε μια μεγάλη εθελοντική δράση με το Όραμα Ελπίδας και τον Ερυθρό Σταυρό για εύρεση δοτών μυελού των οστών.

Ο σύλλογος πριν τον αγώνα τίμησε τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη για την ανιδιοτελή του προσφορά ζωής ως δότης μυελού των οστών ο οποίος χάρισε ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας.

Επίσης τιμήθηκε και ο Αχιλλέας Τόσκας ο οποίος την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου στην Μπουντεσλίγκα με τα χρώματα της Στουτγκάρδης και είχε τεράστια συμμετοχή στις επιτυχίες της δραμινής ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας κοίταξε στα μάτια έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και πάλεψε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε 0-3, με δύο προσωπικές ενέργειες του Χρήστου Χαϊτίδη όμως έγινε το 2-3.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 10λεπτό στο 3-6, η δραμινή ομάδα όμως έκανε ένα σερί 4-0 με τον τερματοφύλακα KORSAK με εντυπωσιακές επεμβάσεις και προηγήθηκε 7-6.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με 2 γκολ του Τσιμπούλα και φτάσαμε στο φινάλε του πρώτου μέρος με τον τερματοφύλακα της δραμινής ομάδας να σκοράρει από την μια εστία στην άλλη για το 12-13 και τον Τζηρά με την λήξη του αγώνα να σκοράρει για το 12-14.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός ξέφυγε 13-18, η ομάδα μας όμως και πάλι είχε απαντήσεις και πλησίασε στο 16-18.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο εξτρέμ Γιώργος Παπαβασίλης που από το 18-21 μέχρι το τελικό 20-26 σκόραρε τα 4 από τα 5 τελευταία γκολ της ομάδας του.

Τα στοιχεία του αγώνα

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 2-3, 3-6, 5-6, 7-7, 9-11, 12-14 ημίχρονο, 13-15, 13-18, 16-18, 18-21, 20-26 τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές του αγώνα: Θεοδοσίου – Παπούλιας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΡΑΜΑ ’86(Σάκης Βαλαβάνης):

Κοτσιώνης 4, Χαϊτίδης 3, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος, Λατσάκου 2, Τοζακίδης, Τόσκας 2, Τουνγκελίδης, Ιωαννίδης, Καλαϊτζίδης, Μανωλούδης 3, Μεσσίνης, Ντάκαρης, Κόρσακ 1, Παπαδόπουλος 2, Σίνα 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.(Ζέλικο Μπάμπιτς):

Κοτανίδης, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 6, Βίντα 4, Τζίμπουλας 2, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας 2, Σλίσκοβιτς 2, Δομπρής, Τσιγαρίδας, Πασσιάς, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα, Μιχαηλίδης 2, Σάββας.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *