Bianco Monte Δράμα 1986 -Ολυμπιακός 37-39 : Αλλοίωση αποτελέσματος στην Δράμα μετά από τραγικό λάθος του Παρατηρητή Παρτεμιάν.

3η φορά στερούμαστε συμμετοχή σε Final 4 από τραγικά λάθη στελεχών του αγώνα.

Ένσταση από την Δραμινή ομάδα για 2 περιπτώσεις που δήλωσαν στην γραμματεία ότι θα υποβάλλουν ένσταση αλλά δεν τους επετράπη από τον Κομισάριο!!!!!

Η καταπληκτική εμφάνιση των Δραμινών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν συνοδεύτηκε από μια πρόκριση στο Final 4 για 3η φορά αφού από σφάλματα στελεχών του αγώνα (Κομασαρίων Διαιτητών χρονομετρών Γραμματειών) στέρησαν το δικαίωμα των Δραμινών στο όνειρο.

Οι Δραμινοί ξέφυγαν στο σκορ με 4 γκολ 29-25 6 λεπτά πριν την λήξη, 30-28 δύο λεπτά πριν την λήξη με την λήξη του αγώνα κέρδισαν πέναλτυ (και δίλεπτη που δεν δόθηκε) το εκτέλεσαν κανονικά με σφύριγμα του διαιτητή πέτυχαν το 31-30 μετά από κατακύρωση του γκολ από τον διαιτητή και εκείνη την στιγμή ο Παρατηρητής Παρτεμιάν κάλεσε τους διαιτητές και ζήτησε επανάληψη του πέναλτυ με την αιτιολογία ότι είχε χτυπήσει την κόρνα γιατί ο Ολυμπιακός άλλαξε τον τερματοφύλακά του, που είχε δικαίωμα να τον αλλάξει αλλά η άγνοια κανονισμών που έχει τον οδήγησαν σε λανθασμένη ενέργεια και αλλοίωση αποτελέσματος.

Οι Δραμινή ξεπέρασαν το σοκ της αδικίας με πίστη στην νίκη προηγήθηκαν με 2 γκολ στην παράταση 35-33 2΄πριν λήξη ο αγώνας, και στο τέλος ισοφαρίστηκε από τον Ολυμπιακό πηγαίνοντας το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτυ.Στο τέλος της παράτασης 15΄΄ πριν λήξη στην προσπάθεια των Δραμινών να εκδηλώσουν αιφνιδιασμό έγινε αντικανονικό μαρκάρισμα σε παίκτη μας κάτι που έπρεπε να δοθεί πέναλτυ δίλεπτο και δεν δόθηκε και ενώ ήταν φάση που για μια ακόμη φορά έκρινε τον αγώνα κανένας δεν συμβουλεύτηκε το VAR.

Οι Δραμινοί και τις δύ αυτές στιγμές δήλωσαν ότι θέλουν να κάνουν ένσταση ο Παρτεμιάν τους είπε στο τέλος και στο τέλος ενώ συντάσσονταν το Φύλλο αγώνα δεν τους επέτρεψε να κάνουν ένσταση!!!!

Όλα αυτά δεν πρέπει να επισκιάσουν την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας η οποία παρόλο τους τραυματισμούς και τα προβλήματα όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο και έδειξε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Ευχαριστούμε θερμά του φιλάθλους μας που για μια ακόμη φορά με την αθρόα προσέλευσή τους ήταν ο όγδοος παίκτης μας αλλά κυρίως να τους ευχαριστήσουμε για την ψυχραιμία που επέδειξαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-6, 9-8, 11-10, 14-13, 18-17 (ημχ), 20-18, 22-20, 25-23, 26-24, 29-26, 30-30 (κ.α.), 33-32, 35-35 (παρ.), 37-39 (πεν.)
Bianco Monte Δράμα 1986 (Βαλαβάνης): Βασιλείου, Μωραΐτης 8, Φιλίππου, Χαϊτίδης 5, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 1, Τορνικίδης, Τόσκας 10, Παπάζογλου, Δεμερτζίδης, Μπάρμπας, Παπαγεωργίου 2, Ζιβούλοβιτς 3, Παπαδόπουλος 5, Σίνα 3.
Ολυμπιακός (Γραμματικός): Κοτανίδης, Νιοκάς 3, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 7, Κουτουλογένης, Κανδύλας 4, Μπάγιος, Παπαδόπουλος, Δομπρής 2, Βέμπερ 11, Πασιάς 2, Μοντόρο 4, Σλαβούλιτσα 1, Οστρούσκο 3, Μιχαηλίδης 1, Μπάουερ.
Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας. Δίλεπτα: 4-3. Κόκκινη: Ζιβούλοβιτς (57:29 – επικίνδυνο παιχνίδι). Πέναλτι: 3/3 – 8/8 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΑΝΘ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Το Γραφείο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *