Χρήστος Καράδαης: Συνεχίζει στην Κύπρο στον Χαλκάνωρ Ιδαλίου

Στην Κύπρο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρήστος Καράδαης με τα χρώματα του Χαλκάνωρ Ιδαλίου μετά την σύντομη περιπέτεια με την Δόξα Δράμας, δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση και την δήλωση του Χρήστο για την μεταγραφή του:

Η δήλωση του:

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου τοσο στο σωματείο του Χαλκανωρα οσο και στον προπονητή μου κύριο Άγη Καμένο για την εμπιστοσύνη και την πίστη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι μια ευκαιρία για εμένα να κανω μια επανεκκίνηση στην καριέρα μου μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας.

Θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω στους ανθρώπους του Χαλκανωρα αυτή την ευκαιρία που μου δίνουν.

Με σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα να ανεβάσουμε ολοι μαζι τον Χαλκανωρα εκεί που του αξίζει.

Η ανακοίνωση

🔵 Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ τον 24χρόνο Ελλαδίτη τερματοφύλακα Χρήστο Καράδαη.

⚽ Ο Χρήστος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΊΑΣ σε 5 αγώνες πρωταθλήματος Α κατηγορίας τη χρονιά 2021-2022. Μετρά επίσης συνολικά 20 συμμετοχές στη δεύτερη Κατηγορία με τις ομάδες των ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ. Την περσινή χρονιά ήταν στη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

👊Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας διακρίνεται για το πάθος του, την ευχέρεια να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τον τρόπο προσεγγίζει τους κρίσιμους αγώνες.

✌ Ευχόμαστε στο Χρήστο ο ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ να αποτελέσει τον ιδανικό σταθμό για επανεκκίνηση της καριέρας του και μαζί να επαναφέρουμε τα χαμόγελα και την περηφάνια στις τάξεις των φιλάθλων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *