Πανδραμαϊκός: Ξανά στο ρόστερ ο Κώστας Διαμαντίδης

Κάτοικος Δράμας γίνεται και πάλι ο Κώστας Διαμαντίδης, αφού συμφώνησε να γυρίσει στον Πανδραμαϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor

Ο 35χρονος κεντρικός χαφ ήταν πέρυσι βασικό στέλεχος στην ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη, αλλά αρχικά δεν ανανέωσε και βρέθηκε πολύ κοντά στον Ηρακλή, χωρίς τελικά να ενταχθεί στους «κυανόλευκους». 

Στη συνέχεια, συμφώνησε με τον Πανναξιακό στις αρχές Σεπτέμβρη, αλλά αποχώρησε από την ομάδα της Νάξου περίπου ένα μήνα μετά, με τον έμπειρο μέσο να συμφωνεί πλέον εκ νέου με τους Δραμινούς, για μια ακόμα σημαντική εσωτερική μεταγραφή και δοκιμασμένη λύση, μετά και την παραμονή του Ίαμ Μπελμάνι (ο Βραζιλιάνος εξτρέμ απασχόλησε αρκετές ομάδες και είχε βρεθεί κοντά στην Καβάλα). 

Ο Διαμαντίδης στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, Αναγέννηση Επανομής, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Θερμαϊκό Θέρμης, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Φωστήρα, Ρόδο, Αλμωπό Αριδαίας, Μακεδονικό, Αιολικό, ΠΑΟΔ, Εθνικό Γαζώρου, έχοντας φυσικά πολλές παραστάσεις σε εθνικές κατηγορίες. 

Στον «Πανδράμ» υπάρχει ικανοποίηση για τις σερί νίκες με Νέστο Χρυσούπολης και Αναγέννηση Θαλασσιάς, ενώ σειρά έχει ο αγώνας με τον φορμαρισμένο Ηρακλή, την Κυριακή εντός έδρας.

φωτο Χριστίνα Γεωργιάδου

Πηγή : soccerpractor.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *