Πανδραμαϊκος – Νέστος Χρυσούπολης 1-2: Μεγάλη νίκη και ανάσα παραμονής για τους φιλοξενούμενους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Νέστος Χρυσούπολης με σκορ 2-1 στο Δημοτικό στάδιο Δράμας «Αλέκος Φρούσιος», μια νίκη που για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς με 19 βαθμούς τον έφερε πάνω από την διαχωριστική ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα ο Πανδραμαϊκός έμεινε χαμηλά στους 23 βαθμούς στην 7η θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει στα επόμενα παιχνίδια να ανακάμψει και να βελτιώσει την θέση του.

Το φιλμ του αγώνα

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το ματς στο πρώτο μέρος με τις ευκαιρίες να είναι μοιρασμένες, με τους φιλοξενούμενους όμως πιο αποτελεσματικούς να βρίσκουν το γκολ στο 41’ με τον Κutev που μαζί με τον Γκατσολάρι ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Νέστου.

Οι φιλοξενούμενοι με καλή ψυχολογία στο ματς πέτυχαν και 2ο γκολ με τον Γκατσολάρι στο 55’ και το έργο του Πανδραμαϊκού έγινε πολύ δύσκολο.

Οι δύο αλλαγές Μητρούσης και Αχαλινόπουλος έκαναν πιο επικίνδυνο τον Πανδραμαϊκό που στο 70’ με τον Αχαλινόπουλο βρήκε την μείωση του σκορ στο 70’.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλή διαχείριση του ματς από εκεί και πέρα, ο Πανδραμαϊκός από εκεί και πέρα δεν έκανε την μεγάλη φάση και έτσι φτάσαμε στο τελικό πολύτιμο για τους φιλοξενούμενους 1-2.

Φάσεις αγώνα

Στο 18’ ωραία σέντρα του Ιγνατίου κοντινό πλασέ του Πινδώνη λίγο άουτ.

Στο 38’ από κόρνερ του Γιαννόπουλου σε καλή θέση ο Χατζηκυριάκου κάνει το δυνατό σουτ μπλοκάρει σωτήρια ο Νομικός.

Στο 41’ ωραία πάσα του Γκατσολάρι και ο Kutev με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 0-1.

Στο 55’ ωραία πάσα του Kutev και ο Γκατσολάρι με εξαιρετικό πλασέ θα κάνει το 0-2.

Στο 70’ εκτελεί φάουλ ο Αχαλινόπουλος η μπάλα δεν βρίσκει πουθενά και γίνεται το 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αναστασόπουλος με βοηθούς Γούτα – Τσιρωνά του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Πέτρος Στοϊλας): Μάντζαρης, Μεντής, Ιγνατίου, Ρεβυθόπουλος(46’ Μητρούσης), Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Πινδώνης, Μπαμπαλής(46’ Αχαλινόπουλος), Γιαννόπουλος, Παυλίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Νίκος Κεχαγιάς): Νομικός, Τουρσίδης, Αδαμίδης, Τσαταλπασίδης, Ζαχαράκης, Lumu, Γκατσολάρι, Σέα, Μενίκου(75’ Μυφτάρι), Kutev, Οκάν(90’ Τσάκωνας).

Δ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *