Πανδραμαικος – Αγροτικός Αστέρας 0-3: Πιο αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι και μαθηματικά πρωταθλητές στον όμιλο

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης και μαθηματικά στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας εξασφάλισε ο Αγροτικός Αστέρας κερδίζοντας εκτός έδρας στο γήπεδο Ξηροποτάμου με σκορ 0-3 τον 2ο της βαθμολογίας Πανδραμαϊκό.Άκρως αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο ματς και πήραν τη νίκη πρωτιάς και γοήτρου.Πρόσωπο του ματς ο Μπρούνο που πέτυχε δύο γκολ και είχε μια ασίστ.

Μάλιστα οι νικητές  τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες μια και στο 60′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Νικολαιδης και στο 85′ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα ο Μπρούνο.Στο τέλος του ματς οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα πανηγύρισαν έξαλλα την μεγάλη τους επιτυχία.

Πάντως το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια του Πανδραμαϊκού που σε λίγες επιθέσεις του αντιπάλου δέχθηκε τα γκολ, ενώ στο 0-2 είχε δοκάρι με τον Μπερούκα και δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να μειώσει σε 1-2 και να μπει ξανά στο ματς.


Τα γκολ του αγώνα Στο 39′ σε χέρι του Νίκου Παυλίδη πέναλτι για τους φιλοξενούμενους που εκτελεί εύστοχα ο Μπρούνο και κάνει το 0-1.
Στο 45+1 ο Μπρούνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 0-2.


Στο 63′ ωραία προσπάθεια του Μπρούνο σπάει την μπάλα στον Παπακωνσταντίνου που θα προλάβει την έξοδο του Καγγελίδη και θα κάνει το 0-3.
Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα: Κόκκινος με βοηθούς Τσιρώνα – Γούτα όλοι του συνδέσμου Χαλκιδικής.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανδραμαικος(Μπάμπης Καζεπίδης):Καγγελίδης, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Παυλίδης Νίκος, Τουμανίδης, Αχαλινόπουλος, Τζελίδης, Μπελμάνι, Παυλίδης Γιώργος, Μπερούκας.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Γιαννόπουλος, Ρεβυθόπουλος.


Αγροτικός Αστέρας(Γαλτσίδης Κώστας):Γκιουλμετάρογλου, Ζουλούμης, Καραγιάννης, Νικολαιδης, Σαρβανίδης, Βοσκόπουλος, Χαλκιαδάκης, Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Μελισσόπουλος, Παπακωνσταντίνου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Πορτοκαλάς, Κεχαγιάς και Κατσιάκης.
Δημ. Αδάκτυλος

One thought on “Πανδραμαικος – Αγροτικός Αστέρας 0-3: Πιο αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι και μαθηματικά πρωταθλητές στον όμιλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *