Ορέστης Ορεστιάδας – Δόξα Δράμας 1-0: Μια ακόμη ήττα στις λεπτομέρειες για τους μαυραετούς

Μια ακόμη αγωνιστική μακριά από τη νίκη ή το θετικό αποτέλεσμα οι μαυραετοί ηττήθηκαν με σκορ 1-0 στην Ορεστιάδα από τον τοπικό Ορέστη μένοντας στο -3 από την διαχωριστική ζώνη μια και την ίδια ώρα και η Νίκη Ευκαρπίας έχανε στην έδρα της από την πρωτοπόρο Καβάλα με 1-0.

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία να σκοράρουν, οι γηπεδούχοι στο 38’ σε σουτ του Ανδρεάδη που έδιωξε δύσκολα ο Ηλιάδης και τρία λεπτά μετά απάντησε η Δόξα με σουτ του Παύλου Χατζηδημητρίου ελάχιστα άουτ.

Η Δόξα ατύχησε με το ξεκίνημα του β’ μέρους στο 46’ να δεχθεί το γκολ από τον Οτέμπερη με ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 58’ ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με την Δόξα στο 67’ να έχει καλή ευκαιρία σε προσπάθεια και σουτ του Θεοδοσιάδη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μαδένης.

Η τελευταία καλή ευκαιρία ανήκει στον Ορέστη με τον Σταματόπουλο στο 69’, με την Δόξα να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως να βρει την μεγάλη ευκαιρία.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παναγιωτίδης με βοηθούς Σοφτά και Σιώνη και του συνδέσμου Θράκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ορέστης Ορεστιάδας(Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Ντόριαν,Λογαράς,Πεταλωτής,Ανδρεάδης(90’ Κούρτογλου),Πασχαλίδης(90’ Τηλέγραφος),Σταματόπουλος,Οτέμπρης,Σπυρόπουλος(46′ Αντωνόπουλος),Γκιντίδης.

Δόξα Δράμας(Άκης Στολτίδης):Ηλιάδης, Μπλιός, Ιορδανίδης,Μαντζανάς, Χατζηκούρτης, Ντραμέ, Μαχαίρας(77′ Ρούτσης), Ελ Μαριγκί(63′ Κόντος), Θεοδοσιάδης, Ξανθόπουλος(63′ Κυριακίδης), Χατζηδημητρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *