Μάχη για τρείς αλλά…μόνο σε θαύμα ελπίζει για την παραμονή του ο Πανδραμαϊκός! Τα …2+1 σενάρια σωτηρίας για τους Δραμινούς

Μια αγωνιστική απέμεινε για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου των 30 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο και πλέον από αυτή την Κυριακή ξεκαθάρισαν αρκετά με την μαθηματική παραμονή και του Άρη Αβάτου έχοντας πλεον μια εκκρεμότητα και την μια θέση που απομένει και δυστυχώς οδηγεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Πλέον τα σενάρια είναι πολλά, αφού τρεις ομάδες ακόμα δεν έχουν μαθηματικά σωθεί με τους Νέστο Χρυσούπολης, Θερμαϊκό και Πανδραμαικό να έχουν μια βδομάδα αγωνίας για το ποιος θα ακολουθήσει τους Ορφέα Ξάνθης, Βύρωνα, Αγροτικό Αστέρα, Αλεξανδρούπολη και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στα τοπικά.

Εαν δεν γίνει κάποια αναδιάρθρωση της κατηγορίας όπως ζητούν ήδη πολλές ομάδες που κυρίως υποβιβάστηκαν, το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό είναι οι Δραμινοί που επιζητούν ένα θαύμα να κερδίζουν οπωσδήποτε την Δόξα Δράμας και συνδυασμό αποτελεσμάτων με ήττες Χρυσούπολης και Θερμαικού από αδιάφορες ομάδες αφού δεν έχουν όλες τις ισοβαθμίες.

Δυο είναι οι περιπτώσεις που σώζονται η Δραμινοί… συν την αναδιάρθρωση. Οπωσδήποτε νίκη επί της αδιάφορης Δόξας Δράμας ώστε να φτάσουν τους 40 βαθμούς και α) ήττα του Θερμαικού (μένει στους 39) από τον αδιάφορο πρωταθλητή Καμπανιακό, β) ήττα της Χρυσούπολης (μένει στους 40) από την αδιάφορη και υποβιβασμένη ομάδα του πρώην προπονητή του Μπάμπη Καζεπίδη του Βύρωνα.

Οι ισοβάθμιες μεταξύ των τριων:

Τριπλή Ισοβαθμία 40 βαθμούς (Νέστος ήττα, Θερμαικός ισοπαλία, Πανδραμαικός νίκη)
8.Νέστος Χρυσούπολης 6 (5-6)
9.Θερμαικός 5 (3-2)
10.Πανδραμαικός 4 (5-5)

Διπλή Ισοβαθμία 40 βαθμούς (Νεστος ισοπαλία ή νίκη, Θερμαικός ισοπαλία, Πανδραμαικός νίκη)
9.Θερμαικός 4 (2-0)
10.Πανδραμαικός 1 (0-2)

Διπλή Ισοβαθμία 40 βαθμούς (Θερμαικός νίκη, Νέστος ήττα Πανδραμαικός νίκη)
9.Πανδραμαικός 3 (5-3)
10.Νέστος Χρυσούπολης 3 (3-5)

www.thrakisports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *