ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-0

Χρειάστηκε να βάλει το χέρι του ο διαιτητής στη Θέρμη για να σπάσει το σερί νικών του Πανδραμαϊκού. Ένας Πανδραμαϊκός που είχε φάσεις, είχε δοκάρι με τον Γιαννόπουλο,  όμως είδε τον διαιτητή Παραδεισόπουλο να ακυρώνει τα τέρματα των Παυλίδη και Μπερούκα, να μη δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα στον δεύτερο και να χαρίζει στον Θερμαϊκό ένα βαθμό που δύσκολα θα μπορούσε να κατακτήσει.

Ήδη από την αρχή του αγώνα ο Πανδραμαϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Γιαννόπουλου να περνάει χιλιοστά άουτ, ενώ ο Θερμαϊκός απάντησε άμεσα με τον Σοϊλεμεζόγλου να αποκρούει σε πρώτο χρόνο την κεφαλιά του Δεινόπαπα, με τον Πουρνάρα στην εξέλιξη της φάσης να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Πανδραμαϊκός συνέχισε να πιέζει  και σε αντεπίθεση ο Αχαλινόπουλος έκανε το σουτ με τον Σαββίδη να αποκρούει προσωρινά και στη συνέχεια ο Γιαννόπουλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Με βάση τα στιγμιότυπα, η μπάλα φαίνεται στην επαναφορά της να σκάει εντός εστίας σε μια πολύ δύσκολη φάση που ο διαιτητής πάντως έδειξε παίζεται.

Λίγο μετά ήταν σειρά του Θερμαϊκού να χάσει ευκαιρία καθώς το σουτ του Αναστασιάδη απέκρουσε με υπερένταση ο Σοϊλεμεζόγλου. Οι Δραμινοί απάντησαν και πάλι με κεφαλιά του Αχαλινόπουλου από σέντρα του Μεντή να περνάει ελάχιστα άουτ.

 Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Θερμαϊκός έχασε ευκαιρία με την κεφαλιά του Αθανασιάδη από καλή θέση να περνάει ψηλά άουτ.

Και μετά ήρθε το γκολ για τον Πανδραμαϊκό με κεφαλιά του Παυλίδη έπειτα από σέντρα του Ουνγιαλίδη, με τον διαιτητή να το ακυρώνει χρεώνοντας φάουλ στον επιθετικό του Πανδραμαϊκού. Ένα φάουλ πάντως, που δεν φαίνεται να υπήρξε και στέρησε από τη Δραμινή ομάδα το προβάδισμα.

Ούτε όμως το τέρμα του Μπερούκα που ακολούθησε μέτρησε, καθώς στην πάσα του Γιαννόπουλου ο επιθετικός των βυσσινί χρεώθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ακολούθησε και νέα αμφισβητούμενη φάση, η οποία ήρθε σε ενέργεια του Μπερούκα, ο οποίος πέρασε 3 αντιπάλους του και μπαίνοντας στην περιοχή βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή Παραδεισόπουλο να αρνείται το πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στο 90’ ο Σοϊλεμεζόγλου κράτησε το μηδέν για τον Πανδραμαϊκό με μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μπαλικτσή, με τον Δεινόπαπα στην εξέλιξη της φάσης να στέλνει την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Θερμαϊκός Θέρμης: Σαββίδης, Μπάρδας, Τσιάτσιος, Μουτζούρης, Μπέσσας, Σαλιάρης, Αμαραντίδης, Αναστασιάδης, Δεινόπαπας, Αθανασιάδης, Πουρνάρας. Αγωνίστηκαν και οι: Βαβλιάκης, Παπαδόπουλος, Μπαλικτσής, Stojnovic και Αηδονίδης.

Πανδραμαϊκός: Σοϊλεμεζόγλου, Μεντής, Ουνγιαλίδης, Vasiljevic, Μαχαίρας (80’ Tadic), Μπάμπουρας, Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης (46’ Μπερούκας), Γιαννόπουλος, Κουκόλης, Παυλίδης.

Γιώργος Δάγλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *