Δόξα Δράμας – ΦΚ Βόρα 0-2: Η κριτική των παικτών

Ολοκληρώθηκε χθες το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Δόξας απέναντι στην Αλβανική ΦΚ Βόρα, ένα παιχνίδι που οι Μαυραετοί έδειξαν για πρώτο φιλικό καλό πρόσωπο κατά διαστήματα, όμως ταυτόχρονα φάνηκε ότι θέλει πολύ δουλειά η ομάδα και σίγουρα κάποιες μεταγραφές ουσίας με παίκτες που αγωνίζονται μεσοεπιθετικά καθώς στο δημιουργικό κομμάτι φάνηκε η ομάδα να έχει προβλήματα.
Πιο αναλυτικά η απόδοση των παικτών:

Γιώργος Καραγιαννίδης(Τερματοφύλακας): Έκανε καλό παιχνίδι και ήταν εκεί όποτε τον χρειάστηκε η Δόξα με αποκορύφωσα το τετ α τετ το οποίο απέκρουσε στο 18’, ενώ τα δύο γκολ που δέχτηκε δεν φέρει κάποια ευθύνη.

Σάββας Μπλιός (Δεξί μπακ): Έκανε ένα καλό παιχνίδι και έδειξε ότι και την φετινή χρονιά η Δόξα μπορεί να βασιστεί πάνω του και να βοηθήσει αρκετά.

Δημήτρης Παπαϊωάννου (Κεντρικός αμυντικός): Έκανε καλό παιχνίδι και ήταν σταθερός στο κέντρο της άμυνας και μαζί με τον Χατζηκούρτη έκαναν ένα καλό δίδυμο.

Παρασκευάς Χατζηκούρτης (Κεντρικός Αμυντικός): Ήταν απολαυστικός στο κέντρο της άμυνας όλο το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας περνούσε από τα πόδια πολύ καλή εμφάνιση.

Γιώργος Γαλόπουλος (Αριστερό μπακ): Είχαμε δει και από την παρουσία του στην ομάδα του Νευροκοπίου πολύ καλά δείγματα γραφής. Στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα της Δόξας έδειξε ωριμότητα και ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν με αρκετά χιλιόμετρα βάζοντας δύσκολα στην αντίπαλη ομάδα.

Γιάννης Περσίδης (Αμυντικός Μέσος):
Το εργαλείο της ομάδας στην μεσαία γραμμή κάνοντας το δύσκολο να μοιάζει εύκολο χωρίς να κάνει υπερβολές και ήταν σταθερός στις μεταβιβάσεις του.

Χρήστος Οικονομίδης (Κεντρικός μέσος): Προσπάθησε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα όμως του έλειπε η ουσία.

Στέφανος Ρούτσης (Μέσος): Ήταν πολύ ενεργητικός είχε καλά τρεξίματα και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Νίκος Παπαδόπουλος(επιθετικός): Ότι καλό έκανε η Δόξα επιθετικά πέρασε από τα πόδια του, έβγαλε εκρηκτικότητα στο παιχνίδι του.

Αλέξανδρος Κόντος(Επιθετικός Μέσος): Ήταν πολύ ανταγωνιστικός και προσπάθησε με την εμπειρία του να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, καλή εμφάνιση.

Παύλος Χατζηδημητρίου: Όσο αγωνίστηκε έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την Δόξα, καθώς τραυματίστηκε αρκετά νωρίς.

Λάζαρος Ελευθεριάδης(Επιθετικός): Μπήκε νωρίς στο παιχνίδι στην θέση του Χατζηδημητρίου όσο αγωνίστηκε έδειξε καλά δείγματα γραφής και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να σκοράρει χωρίς να τα καταφέρνει στην τελική προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού έδειξαν καλό πρόσωπο με καλή κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *