Δόξα Δράμας: Νέα χρονιά και ξεκίνημα του σχεδιασμού

Το χτίσιμο της Δόξας Δράμας για την νέα χρονιά έχει ξεκινήσει με το σίριαλ του προπονητή να έχει τελειώσει και να ξεκινάει αυτό των μεταγραφών και του νέου μοντέλου των Μαυραετών.


Οι μαυραετοί μετά τον ερχομό του Γιάννη Αποστολίδη έδειξαν καλό πρόσωπο και σιγά σιγά ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και στήριξε του ποδοσφαιριστές της ομάδος.


Από εκεί και πέρα το πρώτο στοίχημα που έχει να κερδίσει ο νέος τεχνικός της ομάδος που ανακοινώθηκε εχθες, είναι οι εμπιστοσύνη των παικτών και να έρθουν παίκτες στην ομάδα οι οποίοι θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.


Από εκεί και πέρα το επόμενο στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδίσει από την πρώτη αγωνιστική είναι η Δόξα Δράμας να παίζει όλα τα παιχνίδια για να κερδίσει και να προσπαθεί να περάσει στην ομάδα το πνεύμα του νικητή, καθώς ο κόσμος των Μαυραετών είναι απαιτητικός και θέλει γρήγορα αποτελέσματα και με διάρκεια.


Το θέμα πάντως είναι να στηριχτούν οι παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ και να πάρουν ευκαιρίες ντόπια παιδιά, από εκεί και πέρα ο νέος προπονητής φαίνεται να έχει όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται για να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, μένει όμως να μάθουμε με ποιόν τρόπο και την αποτελεσματικότητα πάνω σε αυτό.


Το βιογραφικό του κυρίου Παναγιώτου είναι καλό, όμως από εκεί και πέρα οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας δεν τον γνώριζαν και μένει να μάθουμε αν θα είναι ένας προπονητής τον οποίον θα αγαπήσουν ή θα ξεχάσουν γρήγορα.


Το ρόστερ ακόμη και με τις απώλειες τις οποίες έχει μέχρι τώρα είναι καλό, υπάρχουν παίκτες ποιότητας όμως πρέπει να καλυφτούν τα κενά που άφησαν παίκτες σαν τον Φραγκούλη που ήταν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς αμυντικούς της ομάδας.


Η νέα σεζόν θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς υπάρχουν αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες όπως ο Πανθρακικός, ΑΟ Καβάλα κ.τ.λ.


Μένει να μάθουμε το επόμενο διάστημα τους παίκτες που θα στελεχώσουν την νέα Δόξα, όπως επίσης το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *