Δόξα Δράμας – ΦΚ Βόρα 0-2: Ικανοποιητικό το πρώτο φιλικό των Μαυρατών παρά την ήττα

Μπροστά σε περισσότερους από 200 φίλους των Μαυραετών η Δόξα Δράμας έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με την Αλβανική ΦΚ Βορά. Η Δραμινή ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα έπεισε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και είδε κατά διαστήματα να παίζει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Στο παιχνίδι μπήκαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι και απείλησαν κυρίως με στημένα και στο 3’ ο Τέντε έκανε το 0-1 για την Βόρα με κεφαλιά μετά απο κόρνερ.

Στην συνέχεια οι Μαυραετοί ανέβασαν ρυθμούς μετά το πρώτο 10’λεπτό και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και στο 25’ είχαν την πρώτη τελική με τον Μπλιό με σουτ έξω από την περιοχή.

Στην συνέχεια οι Μαυραετοί απείλησαν με τους Ελευθεριάδη και Οικονομίδη με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα το παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως με την Δόξα να κρατάει και να αναπτύσσεται καλά κυρίως από τα άκρα χωρίς κάποια σπουδαία ευκαιρία.

Για να φτάσουμε στο 80’ όταν ο Περάλτα Άριελ έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 0-2 το οποίο έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Δόξα Δράμας σε αυτό το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ξεχώρισαν οι: Γαλόπουλος, Χατζηκούρτης, Μπλιός.

Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής: Τσιάρας

Βοηθοί: Κοτανίδου, Κουβαλάκης

Ενώ το παράδοξο είναι ότι σε φιλικό προετοιμασίας είχε 4ο διαιτητή και για την ιστορία ήταν ο Θόδωρος Γκαϊτατζής.

Δόξα Δράμας – ΦΚ Βόρα 0-2 (3′ Τέντε, 80′ Περάλτα)

Δόξα Δράμας(Μάριος Παναγιώτου): Καραγιαννίδης Γ., Μπλιός, Γαλόπουλος, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Οικονομίδης, Ρούσσος, Παπαδόπουλος Ν., Κόντος, Χατζηδημητρίου

Αγωνίστηκαν και οι: Ναουμίδης, Αντελο, Σουβλέρης, Κυριακίδης Στ., Γεωργιάδης, Κυριαζής, Ελευθεριάδης, Κυριακίδης Ι., Κοτζαμάνης, Μιχαηλίδης, Ευθυμιάδης, Κοντογιαννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *