Δόξα Δράμας: Συνεχίζει στους Δραμινούς ο έμπειρος τερματοφύλακας

Μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο μας Δημήτρη Περσίδη, ο Μιχάλης Ηλιάδης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Δόξας Δράμας.

Η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια, με την εμπειρία και την ποιότητα που πλέον διαθέτει προσφέρει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην αμυντική διάταξη της ομάδας μας.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να προετοιμάζεται κάτω από τις οδηγίες του Θόδωρου Παπαδοπούλου μαζί με τους άλλους δύο νεαρούς τερματοφύλακες της ομάδας μας, τον Άγγελο Μπέζυρτζή και το Γιώργο Καραγιαννίδη.

Αναφερόμενος στην παραμονή του στους “Μαυραετούς” ο δραμινός Μιχάλης Ηλιάδης δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της Δόξας Δράμας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά και να αγωνιστούμε με πάθος και αφοσίωση. Η συνεχής υποστήριξη των φιλάθλων μας είναι η κινητήρια δύναμη μας. Τους υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά που θα βρίσκομαι στο γήπεδο, όπως έκανα μέχρι τώρα. Αναμφίβολα, θα δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα και θα αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα και θέληση για επιτυχίες στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο μας για την αγάπη και την υποστήριξη του. Αυτή είναι η δέσμευση μου και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν”.

Το γραφείο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *