Δόξα Δράμας: Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο μελέτη βιωσιμότητας της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Δράμας, η παρουσίαση της μελέτης βιωσιμότητας για το ΓΣ Δόξα Δράμας από ομάδα επιστημόνων του ΑΠΘ

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και σε όσους παρακολουθούσαν μέσω διαδικτύου απεύθυνε ο πρόεδρος του ΓΣ Δόξα Δράμας, Δημήτρης Περσίδης.

Αμέσως μετά και μέσω τηλεδιάσκεψης χαιρέτησε και έκανε μια πρώτη τοποθέτηση αναφορικά με τη γενική φιλοσοφία της μελέτης ο κοσμήτορας των οικονομικών και πολιτικών επιστημών του Α.Π.Θ., Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της ομάδας που κάνει τη μελέτη βιωσιμότητας του δραμινού συλλόγου. Στη διάρκεια της τοποθέτησης του μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλώνοντας σίγουρος πως η συνεργασία αυτή του Α.Π.Θ. και της Δόξας θα ανοίξει νέους δρόμους για την ομάδα.

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον κεντρικό ομιλητή της βραδιάς και νομικό Θεμιστοκλή Τζίμα. Από το βήμα και με την υποστήριξη σχετικών γραφημάτων που προβάλλονταν στην οθόνη του Ε.Ε.Δ. ανέλυσε το πλάνο βιωσιμότητας που προτείνεται για τους «μαυραετούς». Μεταξύ πολλών σημείων, το πλάνο αναφέρονταν σε αλλαγή νοοτροπίας στις τάξεις της ομάδας, με την ένταξη ενός νέου διοικητικού μοντέλου. Σε αυτό, το κάθε μέλος θα έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Η διανομή των αρμοδιοτήτων σε επιμέρους βασικούς άξονες είναι μια λειτουργία που συναντάται πολύ στις ομάδες του εξωτερικού, όπως και η έμφαση που αναμένεται να δοθεί στις ακαδημίες. Τονίστηκε ακόμη ότι η Δόξα πρέπει να γίνει πιο εξωστρεφής και προσιτή στον κόσμο και να αποτελέσει εκ νέου σημείο αναφοράς για τους Δραμινούς πολίτες.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη πραγματοποίησης κοινωνικών δράσεων από τον σύλλογο.

Καθώς σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γίνει μια πρώτη παρουσίαση της μελέτης η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί σε ότι αφορά το σύνολο του περιεχόμενου της, ο Θεμιστοκλής Τζίμας ανέφερε πως όταν θα είναι έτοιμη, τότε θα ακολουθήσει μια νέα και πιο περιεκτική παρουσίαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *