Δόξα Δράμας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-1: Δίκαιη επικράτηση για τους μαυραετούς 

Σημαντική νίκη στη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η Δόξα κερδίζοντας δίκαια την ήδη υποβιβασμένη αλλά αξιόμαχη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας με σκορ 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχασαν αλλά μας χάρισαν ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς με τον Τσολάκη σχεδόν από το κέντρο να στέλνει την μπάλα με ψηλοκρεμαστό σουτ στα δίχτυα. 

Φάσεις αγώνα 

Στο 5′ ωραίο σουτ του Ρούτση έξω από την περιοχή στη γωνία της εστίας και το 1-0 για την Δόξα. 

Στο 11′ χέρι στην περιοχή του Γαλόπουλου πέναλτι που εκτελεί ο Δημήτρης Κυριακίδης και κάνει το 2-0.

Στο 24′ λάθος στο κέντρο από τον Μοχαμαντού καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 40 μέτρα του Τσολάκη υπέροχο γκολ κρεμάει τον Ηλιάδη και 2-1.

Στο 54′ κάθετη πάσα του Ρούτση πλασέ του Χατζηδημητρίου διώχνει ο Μυλωνάς και στην επαναφορά ο Δημήτρης Κυριακίδης σε κενή εστία κάνει το 3-1.

Στο 76′ ωραία προσπάθεια του Κόντου από δεξιά σέντρα διώχνει ο Βάντσης και ο Ξανθόπουλος στο 2ο δοκάρι θα έρθει με δύναμη και με δυνατό συρτό σουτ θα κάνει το 4-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ναζίρης με βοηθούς Γιατσίδη – Αγγελόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Δόξα Δράμας(Άκης Στολτίδης): Ηλιάδης, Μπλιός(84′ Γαλόπουλος), Ιορδανίδης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης Δημήτρης(66′ Οικονομίδης), Ρούτσης(66′ Περσίδης Γιάννης) El Mariji(46: Χατζηδημητρίου), Ξανθόπουλος, Mahamadou, Κόντος(81′ Καραγκεβρούδης).

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας(Κατηκαρίδης): Μυλωνάς(63′ λ.τ. Βάντσης), Αναστασιάδης, Γαλόπουλος(46′ Τζαλίλης), Ραδής, Τσολάκης(68′ Κατσέλης), Τριανταφυλλίδης, Λέκα(68′ Αντωνίου), Καραγιάννης Βασίλης(46′ Μουστάκας), Τότσκα, Θεολόγου, Καραγιάννης Τάσος.

Δ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *