Δόξα Δράμας – Θερμαϊκός 2-1: Νίκη οξυγόνο για τους μαυραετούς με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χατζηδημητρίου

Σημαντική νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η Δόξα επί του Θερμαϊκού για την 30η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο. 

Μια νίκη που αναπτερώνει τις ελπίδες της Δόξας για σωτηρία μια και την ίδια ώρα η Νίκη Ευκαρπίας έχασε στο Παραλίμνιο και η διαφορά τους μειώθηκε στο -5 .

Το φιλμ του αγώνα 

Το ματς ήταν κάκιστο στο ξεκίνημα του χωρίς ευκαιρίες με την πρώτη τελική ουσιαστικά να είναι το γκολ του Θερμαϊκού στο 24′ από ωραία προσπάθεια και πάσα του Γκαργκαλατζίδη και πάσα στον Βαβλιάκη που πρόλαβε την έξοδο του Ηλιάδη έσκαψε από πάνω του την μπάλα και έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 28′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σενγκιέργκη με την Δόξα να ανεβάζει την απόδοση της μετά το 35′ και να έχει κλασσική ευκαιρία για ισοφάριση σε καλό σουτ του Ρούτση στο 39′ που πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Στο 40′ η Δόξα διαμαρτυρήθηκε στο φάουλ που δόθηκε υπέρ του Κυριακίδη ότι έπρεπε να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Γεωργιάδης που έκανε το φάουλ.

Η είσοδος του Παύλου Χατζηδημητρίου στο ματς για την Δόξα άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι με την Δόξα να πιέζει ασφυκτικά και να έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 58′ και 59′ με τον Κυριακίδη και τον Μπλιο. 

Η ανατροπή ήρθε μέσα σε 4 λεπτά στο 70′ με σουτ του Χατζηδημητρίου μέσα από την περιοχή και στο 74′ από εξαιρετική πάσα του Κόντου και πάλι ο Χατζηδημητρίου πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και σε κενή εστία με το γόνατο έκανε το 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα: Δρακίδης του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς Μπογιατζόγλου του συνδέσμου Ημαθίας και Τόσκας του συνδέσμου Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Άκης Στολτίδης): Ηλιάδης, Μπλιός, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης(79′ El Mariji), Ρούτσης(88′ Καραγκεβρούδης), Ξανθόπουλος(46′ Χατζηδημητρίου), Drame, Θεοδοσιάδης, Κόντος(84′ Οικονομίδης), Μαχαίρας(46′ Ιορδανίδης).

Θερμαϊκός(Εμιλιάνο Χαλιλάι): Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκιέργκης, Νικολαϊδης, Κουρέλλας, Βαβλιάκης(82′ Γαβαλίδης), Αναστασιάδης, Γκαργκαλατζίδης Φούσκας(77′ Πορτοκαλάς), Ασήμογλου(63′ Πουρνάρας), Γεωργιάδης(46′ Αγγελίδης).

Δ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *