Δόξα Δράμας – Βέροια 4-1: Δίκαιη επικράτηση και αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στους μαυραετούς

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα σε 12 αγώνες σημείωσε η Δόξα Δράμας κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 4-1 την Βέροια.

Οι μαυραετοί ατενίζουν πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία ανεβαίνοντας στην 12η θέση με 10 βαθμούς και αφήνοντας την Βέροια στην προτελευταία θέση με 7 πόντους.

Μια νίκη που χρειαζόταν πολύ η Δόξα τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά να πάρει τα πάνω της και να ξεκινήσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα βελτιώσουν την θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Το φιλμ του αγώνα

Η Δόξα μπήκε με αποφασιστικότητα στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Αλέξανδρου Κόντου και απέβαλλε περισσότερο το άγχος της στο 26’ με κοντινό πλασέ του μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης του σέντερ φορ της ομάδας Παύλου Χατζηδημητρίου από πολύ ωραία σέντρα του Μπλιού από δεξιά και αδράνεια της άμυνας να διώξει την μπάλα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0.

Η Βέροια στο β’ μέρος είχε την κατοχή της μπάλας, η Δόξα όμως έξυπνα έδωσε χώρο και χτυπώντας στην κόντρα τελείωσε το παιχνίδι με χατ – τρικ του Χατζηδημητρίου στο 67’ με ωραίο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα και στο 74’ με ωραίο συρτό σουτ από δεξιά μέσα από την περιοχή.

Ο φορ της Δόξας παραλίγο να πετύχει και 4ο γκολ αλλά το σουτ που έκανε από το ύψος του πέναλτι στο 76’ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Η Βέροια το μόνο που κατάφερε να πετύχει ήταν η μείωση του σκορ στο 77’ με κεφαλιά του Μεληκιώτη από σέντρα του Ντόγου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής το αγώνα: Τσοπουλίδης με βοηθούς Τόσκα – Ομέρ Κεχαγιά όλοι του συνδέσμου Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Άκης Στολτίδης):

Μπεζυρτζής, Ιωάννου, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Οικονομίδης, Μπλιός(77’ Παπαδόπουλος Νίκος), Κόντος(77’ Πιτσόλης), Μπρατσιάνη(65’ Ατανάσοφ), Χατζηδημητρίου(82’ Κυριακίδης Δημήτρης), Θεοδοσιάδης, Περσίδης(65’ Ρούτσης).

ΒΕΡΟΙΑ(Γιάννης Πολατίδης):

Βάντσης, Τζιμογιάννης, Κουτσούκης, Τζόρνταν, Ντόγος(79’ Καραϊσαρίδης), Κετόγλου(69’ Βασιλακάκης), Μεληκιώτης(79’ Παναγιωτίδης), Μιχαηλίδης(69’ Σωτηριάδης), Γρατσιάνος, Ζε Εσσόνο, Λαφάρας(46’ Τούφας).

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *