Δόξα Δράμας: Απέκτησε Ντιμιτάρ Ατανάσοφ

Νέα προσθήκη για την ομάδα μας αποτελεί από σήμερα ο 24χρονος (26-04-99) Βούλγαρος επιθετικός Ντιμιτάρ Ατανάσοφ. Γεννήθηκε στη Σόφια και αγωνίζονταν στη Rilski Sportist έχοντας παίξει ήδη τέσσερα παιχνίδια στο βουλγαρικό πρωτάθλημα. Ο Ατανάσοφ ήταν εδώ και μέρες στο στόχαστρο της διοίκησης και του προπονητή μας και καθώς ήταν σε πλήρη αγωνιστική λειτουργία θεωρείται σαν ένας παίκτης έτοιμος για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας και να αγωνιστεί. Στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕ Αμπελοκήπων πέτυχε το πρώτο γκολ και ετοίμασε το δεύτερο επιδεικνύοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση του.

Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 στη Sl. Geroy για να συνεχίσει σε: Vitosha B., Galabovo, Arda Kardzhali, Levski Ch, Marek Dupnitsa, Sportist Svoge για να βγει πέρσι για πρώτη φορά εκτός Βουλγαρίας προκειμένου να παίξει στην αυστριακή Pettenbach ομάδα της Β’ κατηγορίας.

Η πρόταση της ομάδας μας ήταν μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον ίδιο όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με μια τόσο ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ το Θεό και εύχομαι να έχουμε υγεία και να πάνε όλα καλά. Ξέρω που ήρθα και θέλω να πετύχω μαζί με την ομάδα».

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *