Δόξα Δράμας: ανακοίνωσε Καράδαη

Οπως αναφέραμε και εχθές το βράδυ ο Χρήστος Καραδαης υπέγραψε με την Δόξα και άμεσα θα ανακοινωθεί. Αυτό έγινε σήμερα και ο Χρήστος Καραδαης από σήμερα θεωρείται παίκτης των Μαθραετων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη στην ομάδα μας του Χρήστου Καράδαη.
Ο Χρήστος Καράδαης που συμφώνησε παρουσία του γενικού αρχηγού μας Μάκη Ευθυμιάδη, είναι τερματοφύλακας και είναι 23 χρονών (28/1/99). Γεννήθηκε στη Δράμα και είναι αδερφός του Τάσου Καράδαη που αγωνίστηκε παλαιότερα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ19 και την αντρική ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς όπου έμεινε τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια πήγε στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε αρχικά στην ΑΣΙΛ Λύσις (Λάρνακα) και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (Α’ εθνική) και τον Ερμή Αραδίππου (Β’ εθνική).
Αναφερόμενος στην παρουσία του στη Δόξα δήλωσε: «Νιώθω χαρά που έρχομαι στη Δόξα. Θα είμαι πλέον στη Δράμα και στην ομάδα της πόλης μου, κοντά σε φίλους και σε δικούς μου ανθρώπους. Όταν είσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον, κοντά στους δικούς τότε σίγουρα είναι καλύτερα κυρίως από πλευράς ψυχολογίας και καθημερινότητας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κ. Περσίδη, τον οποίο μπορώ να δηλώσω ότι ποδοσφαιρικά τον νιώθω σαν πατέρα μου. Το να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης του είναι ένας ακόμη λόγος που με κάνει να θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία που -παρά το νεαρό της ηλικίας μου- απέκτησα αγωνιζόμενος στην Κύπρο».
Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *