Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Πλαγιάς 5-3: Τυχερή η Δόξα που προβλημάτισε στο ανασταλτικό κομμάτι

Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της Γ’ εθνικής εκεί που η Δόξα φιλοξένησε την Αναγέννηση Πλαγιάς στην Δράμα. Η Δόξα ήταν καλύτερη όμως προβλημάτισε σε κάποια σημεία του αγώνα κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι.

Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 2’ απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Ρούτση μετά από ωραία προσπάθεια του Τάσιου με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει σωτήρια.

Οι Μαυραετοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 10’ μετά από φάουλ του Τζιανουλίνου ο Μουδούρογλου έπιασε την κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ, για το 1-0.

Στην συνέχεια η ομάδα του Σπύρου Φιλλίππου είχε την υπεροχή και έλεγχε το παιχνίδι και στο 16’ η Δόξα θα ζευγαρώσει τα τέρματα της όταν ο Κυριακίδης Σ. έβγαλε την σέντρα με τον Κατσαμάγκα με προβολή να κάνει το 2-0.

Κάπου εκεί η Αναγέννηση ισορρόπησε το παιχνίδι με την Δόξα να προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο 44’ μετά από ωραία κούρσα του Αηδονίδη και σουτ του ίδιου θα κερδίσει το Θεοδωσιάδη για το 2-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Δόξα μπήκε και πάλι καλύτερα και στο 46’ μετά από ωραία σέντρα του Κατσαμάγκα ο Κόντος με διπλή προσπάθεια θα κάνει το 3-1. Στην συνέχεια η Αναγέννηση Πλαγιάς προσπάθησε να βρει το γκολ για να ξανά μπει στο παιχνίδι το οποίο και βρήκε πάλι με τον Αηδονίδη όταν βγήκε τετ α τετ με τον Θεοδοσιάδη για το 3-2 στο 50’.

Η Δόξα βγήκε και πάλι στον κενό χώρο και έψαξε το γκολ για να πάρει και πάλι μαξιλαράκι ασφαλείας 2 τερμάτων και στο 67’ οι Μαυραετοί θα κερδίσουν πέναλτι με τον Μουδούρογλου, με το Κόντο να κάνει το 4-2.

Η Πλαγιά δεν τα παράτησε και βρήκε και τρίτο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παντελιάδη για το 4-3. Στο 82’ ο Αναστασιάδης στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Δόξας έκανε το 5-3 με σουτ μέσα από την περιοχή που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Δόξα ξεχώρισαν οι: Τζιανουλίνος, Κατσαμάγκας και Κόντος.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ (Φιλίππου): Θεοδοσιάδης Γ., Ραουτιόλα, Γιαννούσης, Τάσιος, Κυριακίδης Σαβ.,Τζανουλίνος, Στάικος, Κατσαμάγκας, Ρούτσης, Κόντος, Μουδούρογλου.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι:  Ιορδανίδης,  Αναστασιάδης, Κυριαζής, Χατζηκυριάκου, Παναγιώτου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ (Φωτιάδης) Παπαδόπουλος Δημ., Ορφανίδης, Φασουλάκος, Νιζάμης, Πολυζάς, Παπαδόπουλος Τηλ., Κωνσταντινίδης, Αηδονίδης, Κετικίδης, Παντελιάδης, Παρπουτσής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος / Κουντουράς Στρ.- Κουντουράς Νικ. (Μακεδονίας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *