Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Επανομής 6-0: Εύκολη και σημαντική νίκη για τους μαυραετούς

Πολύ σημαντική νίκη, που για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος την ανεβάζει στην 11η θέση και τους 19 βαθμούς, πέτυχε η Δόξα Δράμας κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 6-0 την Αναγέννηση Επανομής που έμεινε πολύ χαμηλά στους 10 βαθμούς.

Οι μαυραετοί που κέρδισαν άνετα και δίκαια, μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 18’ από λάθος του τερματοφύλακα Ναθαναηλίδη, ο Παύλος Χατζηδημητρίου το εκμεταλλεύτηκε και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές τελικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την Δόξα που ήλεγχε πλήρως το ματς, να έχει σουτ του Ιορδανίδη στο 34’ που ο Ναθαναηλίδης έδιωξε σε κόρνερ και το έργο της έγινε πιο εύκολο στο 38’ με τον Μπρατσιάνη με δυνατό σουτ να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία στο πρώτο μέρος να μειώσουν το σκορ στο 41’ σε σουτ του Κιλιντάρη στο δοκάρι.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 57’ με τον Δημήτρη Κυριακίδη να τροφοδοτεί τον Παπαϊωάννου που με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0.

Στο 63’ από πολύ ωραία σέντρα του Στέλιου Μπλιού ο Δημήτρης Κυριακίδης με κεφαλιά θα κάνει το 4-0.

Στο 82’ μια ακόμη ασίστ του Δημήτρη Κυριακίδη και ο Ρούτσης από κοντά θα κάνει το 5-0.

Στο 90’ από πάσα του Θεοδοσιάδη και πάλι ο Ρούτσης με πλασέ κάτω από τα πόδια του Ναθαναηλίδη θα κάνει το 6-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κτίστης του συνδέσμου Ξάνθης  με βοηθούς Παπαδόπουλο(Σερρών) και Ατσικίδη(Ξάνθης).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Άκης Στολτίδης):

Μπεζυρτζής, Ιορδανίδης(85’ Γεωργιεφέντης), Ευθυμιάδης, Χατζηκούρτης(66’ Πιτσόλης), Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Μπλιός, Χατζηδημητρίου(77’ Καραγκεβρούδης), Μπρατσιάνη(66’ Ρούτσης), Κυριακίδης Δημήτρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ(Μπαλατσάς):

Ναθαναηλίδης, Νταντάμης(84’ Τσακιρίδης), Μαντζανάς(68’ Νατσιόπουλος), Τσιοπανίδης, Κιλιντάρης(68’ Χαμιοξάρας), Πολίσι(46’ Ανδρεαδάκης), Ματθαίου(46’ Ζορμπίδης), Μπαλασάς, Γκαμάνης, Συμιγδαλάς, Χαραλαμπίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *