Γ’ Εθνική: Παράταση 19 ημερών από την ΕΠΟ για τις δηλώσεις συμμετοχής, πάει πίσω ο καταρτισμός ομίλων και η έναρξη

Οπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στη Γ’ Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 που έληγε στις 31/8/2022 παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 19/9/2022.

Αυτό σημαίνει ότι στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων και προφανως αμεσως μετά η κλήρωση, καθώς με βάση την τελευταία απόφαση το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 2 Οκτωβρίου.  

Βέβαια, είναι προφανές ότι μέχρι τότε θα έχουν ληφθεί αποφάσεις και θα ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι με τον περσινό 1ο Ομιλο που έχει γίνει άνω – κάτω μετά τις προσφυγές Πανδραμαϊκού, Ορφέα Ξάνθης (και Αλεξανδρούπολης).

Το Διαιτητικό Δικαστηριο αποφάσισε ότι κακώς η ΕΠΟ πέρυσι επικύρωσε την βαθμολογία του 1ου Ομιλου και την ξεεπικύρωσε ωστε να μπορέσει να εφαρμοστεί ο νόμος που απαγόρευε συμμετοχή στο πρωτάθλημα σε σωματεία χωρίς αθλητική αναγνωριση.

Πλέον όλοι περιμένουν να δουν ποια θα ειναι η απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ που είτε θα πρέπει να υποβιβάσει τον πρωταθλητή Αγροτικό Αστερα και τους Θερμαϊκο Θερμης, Εθνικό Σοχού και Άρη Αβάτου ανεβάζοντας αντί του Αγροτικού άλλη ομάδα στην SL2 (και ποια) και διατηρώντας έτσι στην Γ’ Εθνική μεταξυ άλλων Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη, είτε θα πρέπει να αγνοήσει την απόφαση, να ξαναεπικυρωσει την βαθμολογία, να ανεβάσει Αγροτικό, να υποβιβάσει Ορφέα και Άλεξ αλλά και να περιμένει νέο μπαράζ προσφυγών από τις θιγόμενες ομάδες με κίνδυνο ακόμα και έκπτωσης της ΕΕ της ΕΠΟ.

Πηγή: www.thrakisports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *