Ανακοίνωση της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι του Ηρακλή την Δευτέρα και το ευχαριστήριο του Συλλόγου προς τον πρόεδρο και τον προπονητή των Μαυραετών

Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τη Δευτέρα 19/2/24 και ώρα 3μμ θα διεξαχθεί στο γήπεδο μας η αναμέτρηση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής με την ΠΑΕ Καμπανιακό στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκα 2.

Αναφερόμενος στη θετική απάντηση στο σχετικό αίτημα της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής για παραχώρηση του γηπέδου μας, ο πρόεδρος του συλλόγου μας Δημήτρης Περσίδης τόνισε: «Είναι χαρά και τιμή για το σύλλογο μας να απαντά θετικά σε ένα αίτημα μιας εξίσου ιστορικής ομάδας και να παραχωρεί το γήπεδο μας για τη διεξαγωγή ενός αγώνα ανώτερης κατηγορίας».

Από την πλευρά της με δική της ανακοίνωση η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ αναφέρει ότι: «Θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι έπειτα από την απαγόρευση της διοργανώτριας αρχής για τη διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον Καμπανιακό στο γήπεδο της Χαλάστρας, το οποίο αποτελεί και έδρα του Καμπανιακού και λαμβάνοντας υπόψιν ότι η δύναμη της ομάδας είναι οι οπαδοί της, αναζήτησε με εντολή του μεγαλομετόχου της, Στράτου Ευγενίου και των λοιπών παραγόντων, γήπεδο το οποίο πέρα από την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου, θα μπορούσε πάνω απ’ όλα να δεχτεί και τους οπαδούς μας. Έτσι λοιπόν, μετά από την επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, κύριο Δημήτρη Περσίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του, μας παραχωρήθηκε το Στάδιο του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας “Η ΔΟΞΑ” για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής ημέρας, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το μεσημέρι (15:00)».

-‘Επίσης ο team manager του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, κ. Βαγγέλης Αγγελής ευχαρίστησε δημόσια μέσα από το iraklis-press24.gr τον προπονητή μας Ιεροκλή Στολτίδη για την συνεισφορά του στο θέμα του γηπέδου .

Το γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *