Αναγέννηση Επανομής – Δόξα Δράμας 0-3: Νίκη γοήτρου για τους μαυραετούς

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το παιχνίδι της Δόξας σήμερα στην Επανομή με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση για την προτελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο.

Με τον υποβιβασμό των μαυραετών δεδομένο και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική και φυσικά και τον αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης εδώ και αρκετές αγωνιστικές χωρίς καμία ελπίδα παραμονής.

Έγινε ένα παιχνίδι ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες με τους μαυραετούς να κερδίζουν 3-0 δίκαια και να ανεβαίνουν στους 41 βαθμούς σταθερά στη 12η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Μετά βίας 70 άτομα στην κερκίδα στη πλειοψηφία τους φίλοι της Δόξας που δεν αφήνουν ποτέ μόνη τους την αγαπημένη τους ομάδα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η Δόξα κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο και απείλησε δύο φορές με Κόντο και Ρούτση στο πρώτο μέρος.

Στο 20’ η Δόξα άνοιξε το σκορ με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο αντίπαλος αδύναμος, δεν απείλησε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, αντίθετα με την Δόξα που έφτασε κοντά στο 2ο γκολ μια φορά με τον Κόντο και δύο φορές με τον σκόρερ Κυριακίδη.

Στο β’ μέρος και πάλι η Δόξα μπήκε δυνατά και απείλησε δύο φορές μέσα σε 5 λεπτά σε προσπάθεια του Θεοδοσιάδη και κεφαλιά του Σουβλέρη.

Σε φυσιολογική ροή στο ματς ήρθε στο 68′ από πάσα του Γεωργιάδη ο Παύλος Χατζηδημητρίου από κοντά να διαμορφώσει το 0-2.

Οι γηπεδο΄ύχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 73′ λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινης κάρτας από τον ρέφερι της αναμ΄έτρησης για διαμαρτυρία στον Βασίλη Μπαλάσα.

Τυπική διαδικασία τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Δόξα στις καθυστερήσεις να γράφει το 3-0 με το 2ο προσωπικό τέρμα του Παύλου Χατζηδημητρίου μετά από καλή μεταβίβαση του Ευθυμιάδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παγωνόπουλος του συνδέσμου Θεσσαλίας με βοηθούς Βακουφτσή του συνδέσμου Σερρών και Πάνου του συνδέσμου Φλώρινας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ(Γιάννης Μπαλασάς): Θαναηλάκης, Ταουσάνης, Μεταξάς, Ιβαντζίκης, Ζουρνατζίδης(58′ Μπαλάσας Β.), Τσακιρίδης(58′ Μπαλάσας Κ.), Νταντάμης, Γάτας(58′ Δεληχατζής), Ανδρεαδάκης, Λιάπης, Μποϊκα(69′ Λίλα).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Άκης Στολτίδης): Μπεζυρτζής, Μπλιός(46’ Σουβλέρης), Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Ρούτσης(62′ Γεωργιάδης), Ντράμε, Κόντος(46’ Καραγκεβρούδης), Χατζηδημητρίου, Κυριακίδης Δ.(46’ Οικονομίδης), Ξανθόπουλος(62′ Ελ Μαριγκί).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *