Αλεξανδρούπολη – Δόξα Δράμας 0-0: Δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο οι μαυραετοί

Στη λευκή ισοπαλία έμεινε η Δόξα στην Αλεξανδρούπολη σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη του αντιπάλου, πίεσε και διεκδίκησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος δυστυχώς όμως χωρίς να τα καταφέρει.

Το πρώτο μέρος είχε την ομάδα της Δόξας διαρκώς στην επίθεση αλλά στις δύο πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Χατζηδημητρίου και τον Σαμπανίδη στο 16’ και τον Κόντο στο 21’ σταμάτησαν από πολύ καλές επεμβάσεις του Κασκαντάμη τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση και η Δόξα δεν ήταν τόσο πιεστική όσο στο πρώτο.

Μάλιστα την μεγαλύτερη ευκαιρία στο β’ μέρος την είχε η Αλεξανδρούπολη σε σουτ του Καρακασίδη στο δοκάρι στο 89’ με την Δόξα να απαντάει με κεφαλιά λίγο άουτ του Ιορδανίδη στο 95’.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δρακίδης (Ξάνθης) / Αναστασίου (Σερρών) – Μυσιρλής (Σερρών).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Πασχάλης Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδενης, Τζατζανάς, Γκαϊδατζης (10′ Λ.τ. Μουρατίδης), Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης (61′ Μαλτέζος), Ευθυμιάδης (78΄Καρακασίδης), Κυριζακης (78′ Πατσιώρας Αγγ.), Πατσιώρας Κ., Παπάζογλου (61′ Ράλλης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Ιορδανίδης Αρ (60′ Παπαϊωάννου), Φραγκούλης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου (82′ Κυριακίδης Δημ.), Σαμπανίδης, Ανθουλάκης (60′ Πιτσόλης), Θεοδοσιάδης, Μπλιός (60′ Ιωσηφίδης), Κόντος (60′ Ιορδανίδης Χρ.), Περσίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *