Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός 2-1: Ήττα εκτός προγράμματος για την Δραμινή ομάδα

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Πανδραμαϊκό που δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς από την Ξάνθη καθώς ηττήθηκε από τον τοπικό Ορφέα με σκορ 2-1.

Ο Πανδραμαϊκός ήταν ανταγωνιστικός είχε κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει κάτι από το παιχνίδι όμως ήταν άτυχος και μοιραία ηττήθηκε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε πιο δυνατά στο ματς και αφού απείλησε με τον Αμανατίδη στο 6′ μετά απο κεφαλιά του Παπαδόπουλου και λάθος του Σολεϊμέζογλου που δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα ο Οδυσσέας Παπαστεφάνου πήρε το ριμπάουντ και με προβολή έκανε το 1-0 για τους ξανθιώτες.

Η Απάντηση του Πανδραμαϊκού ήταν άμεσου αφού ένα λεπτό αργότερα ο Αχαλινόπουλος με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 για τον Πανδραμαϊκό.

Η ομάδα της Δράμας ανέβασε την απόδοση της κυρίως μετά το 20λεπτο έχοντας ένα σουτ του Παυλίδη στο 22′ και μια κεφαλιά του Αχαλινόπουλου στο 45′ που δεν βρήκαν όμως αμφότερα στόχο.

Όπως στο πρώτο έτσι και στην επανάληψη η πρώτη φάση ανήκε στον Ορφέα που απείλησε με σουτ του Πασχαλάκη στο 56′ που απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ των Δραμινών, στην συνέχεια της φάσης οι ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν για χέρι στην περιοχή όμως ο Κωστούλας έδειξε “παίζεται”.  Η ομάδα της Δράμας όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιδράσει αλλά στο 68′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον Βασίλιεβιτς για αγκωνιά στον Ιωαννίδη σε μια φάση που έφερε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στο 80′ μετά απο ωραία προσπάθεια του Ιωαννίδη και κάποιες κόντρες εντός περιοχής η μπάλα στρώθηκε στον Γιάννη Αλαγκιοζίδη που με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ του Ορφέα.

Μετά το γκολ οι Δραμινοί πίεσαν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης όμως το σουτ του Παυλίδη στο 83′ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γεωργούσης, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια από την άλλη πλευρά με το σουτ του Κουκορίγκου στο 90′ να σταματά ο Σολεϊμέζογλου.

Στο 42′ ακυρώθηκε γκολ του Κουκορίγκου που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Αλαγκιοζίδη στο 78′, τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα για τους ξανθιωτές.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κωστούλας (Άρτας) με βοηθούς τους Διονίδη (Θράκης) και Νασιούλη (Έβρου)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Γιωργούσης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Αμανατίδης(64′ Αλαγκιοζίδης), Κουκουρίγκος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης(90′ Κόντο)

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ(Π. Στοίλας): Σολεϊμέζογλου, Μεντής, Ιγνατίου(77′ Ντόσης), Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Αχαλινόπουλος, Πινδώνης, Γιαννόπουλος(55′ λ.τρ. Χατζηκυριακού), Μπερούκας, Κουκόλης, Παυλίδης

Ρεπορτάζ του αγώνα: sportsaddict.gr

Επιμέλεια : Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *